Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Aferin Semih

Mucizelere inanır mısınız bilmem. Ama dün akşam resmen bir mucize yaşandı. F.Bahçe'nin 3 puanı almasının mümkün olmadığı bir maçtan galibiyetle ayrıldı. Zico, Chelsea maçındaki 11'inden kaleci Volkan'ı dışarıda bırakıp Serdar'ı alarak değişiklik yaptı. Üstüne de Uğur Boral yerine Carlos'u, Önder yerine Gökhan'ı, Edu yerine Lugano'yu ekleyerek değişiklik yapmak istedi. Ofanstaki futbolcuları aynı tuttu. İlk 45 dakikada tempoyu bulduğu anlarda pozisyonlar yakaladı. Ama bu pozisyonlar genellikle taraftarları yerinden hoplatacak şekilde değil de ceza sahası dışından atılan şutlarla oldu. Gökhan'ın, Deivid'in ve Aurelio'nun vuruşları son derece gününde olan kaleci İvankov'un ellerinde eridi. Buna karşılık Kayseri çok iyi kapandı ve çok iyi hücuma çıktı. Bu hücuma çıkışlarda da mükemmel pozisyonlar yakaladılar. Yani söylemek istediğim; F.Bahçe'nin her an mağlup olabileceği bir maç seyrettik. Saidou'nun attığı golde top kornerden geldi. Hemen arkasından İglesias'ın kaçırdığı bir pozisyon vardı ki o da yüzde 100'dü. Ve o top da kornerden geldi. Önümüzde Chelsea maçı var. İngiltere'de böyle toplar çok gelecek. O yüzden Zico'nun bu karşılaşmadan çok ders alması gerekir.

Kayseri çok iyi kapandı
İkinci 45 dakikada beklediğimiz değişiklikler yapıldı. Sahada olmayan Carlos çıktı, yerine Colin Kazım girdi. Kazım sağ kanada, Deivid de sol kanada monte edildi. Hemen arkasından gene sahada olmayan Kezman'ın yerine Semih devreye girdi. Bir de Uğur alındı. Sahadaki futbol da değişmeye başladı. Skor eşitlenirken Alex'in attığı penaltı acaba futbol kuralları içinde miydi bilemiyoruz. Onun kararını televizyonları seyrettikten sonra vereceğiz. Ama önemli değil. Eğer yanlış bir şey varsa da şu ana kadar verilmeyenlere saysınlar. İkinci gol için bir şey demek mümkün değil. Gene sahnede Semih var. Bu çocuğa bütün F.Bahçelilerin teşekkür borcu olmalı. Aferin Semih. Maldonado her geçen gün takıma daha çok ısınıyor. Şimdi kimse bana Selçuk mu Maldonado mu yoksa Semih mi Kezman mı demesin. Bu çocukların hepsi F.Bahçe'nin futbolcusu ve başlarında dünya çapında tanınan hocaları Zico var. Tercihi Zico yapıyor. Elbette Selçuk'un da oynaması, Semih'in de oynaması F.Bahçe'nin lehinedir. Aynı Maldonado ile Kezman'ın oynaması gibi. Kimse öküzün altında buzağı aramasın. Bu bir takım oyunudur ve ne gerekiyorsa o yapılır.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bu kafayla zor   / 05-04-2008
 Tarih yazıyor   / 03-04-2008
 İnanın çocuklar   / 02-04-2008
 Su üstüne çıkmak   / 01-04-2008
 Haklı galibiyet   / 30-03-2008
 İçimize sindirelim   / 29-03-2008
 Önce Beşiktaş   / 28-03-2008
 İkisi de önemli   / 26-03-2008
 Yola devam   / 22-03-2008
 İşler yolunda   / 19-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Chelsea sen anla
Sarı-lacivertli ekip, güçlü rakibi...
Şok istifa
Futbolcuların şikâyetlerini...
Var olma maçı
"Yenilirsek seneye Avrupa' ya bile...
Şampiyon kadro
"Güçlü bir Trabzonspor oluşturmak...