Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Tarih yazıyor

Söyleyecek bir şey yok. Bu çocukları alınlarından öpüyorum. 21 maçtır Şampiyonlar Ligi'nde tek mağlubiyeti olmayan Chelsea'yi Fenerbahçeli çocuklarımız ilk mağlubiyetle tanıştırdı. Allah hepsinden razı olsun. Elbette ki Chelsea, hem maddi olarak hem de futbolcu yapısı olarak Fenerbahçe'den çok üstün, bunu kabul ediyoruz. O yüzden Zico, takımı kontrollü oynatmaya çalıştı. Ve ilk 45 dakikayı tek pozisyon bulamadan kapattık. Bu arada yediğimiz gol gene kendi kalemize attığımız gol oldu. Bu gollere Şampiyonlar Ligi'nde Edu'yla alışmıştık, bu kez de sahneye Deivid çıktı. Ama Deivid kendini öyle bir affettirdi ki galibiyet golünde yaptığı vuruş muhteşemdi. Artık Avrupa Fenerbahçe'yle şaka yapılmaması gerektiğini öğrenmiştir. Gümbür gümbür gelen bir takım var. Ben inanıyorum ki, Fenerbahçe İngiltere'de Chelsea'yi devirip yarı final vizesini alacaktır. Takım mağlupken herkes Zico'nun Semih'i oyuna almasını bekledi. Hani nöbetçi golcü ya... Ama Zico kimsenin beklemediği bir değişiklik yaptı ve Colin Kazım'ı oyuna aldı ve Kazım golü atan adam oldu. Burda Zico'yu alkışlaması gerekenler alkışlasınlar. Zico geldiği günden beri Fenerbahçe'yi başarıdan başarıya koşturuyor. Yaptığı değişikliklerle de maçın skorunu değiştiren adam oluyor. Semih de sonra oyuna girdi. O da çok iyi işler yaptı. Semih'e bir sözüm var; antrenörü hakkında fazla konuşmasın. O ne diyorsa, onu yapsın. Çünkü onun antrenörü dünyanın en iyi futbolcusu. Semih'in de iyiliğini isteyen bir insan. Bunu biliyorum. O yüzden Semih konuşmalarına ve demeçlerine dikkat et.

Kendi işinize bakın
Deivid için 3-5 ay önce sallayanlar mevcuttu. Ee noldu şimdi? Hadi şimdi sallayın. Ülkemizde futbolun f'sini bilmeyen insanlar yorumcu olursa bizim de diyecek bir şeyimiz kalmıyor. Söyleyeceğim tek şey var. O da herkes kendi işine baksın. Deivid'e "Topçu değil" dediniz. Alex'e "Yarım adam" dediniz. Zico'ya "Futboldan anlamıyor" dediniz. Fenerbahçe nerde, siz nerdesiniz? Artık kendinizi tartışın lütfen. Son sözüm de kaleci Volkan için. Sevilla'da iki gol yedin Volkan. İkisi de hatalıydı, sen de biliyorsun. Ama ondan sonra Allah yanında, penaltılara kaldı iş. Günün kahramanı oldun. Sana her zaman inanıyorum, iyi kaleci olduğunu biliyorum. Herkesle de bunu tartışıyorum. Ve dün akşam benim haklı çıktığımı gösterdiğin için sana teşekkür ederim kardeşim.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İnanın çocuklar   / 02-04-2008
 Su üstüne çıkmak   / 01-04-2008
 Haklı galibiyet   / 30-03-2008
 İçimize sindirelim   / 29-03-2008
 Önce Beşiktaş   / 28-03-2008
 İkisi de önemli   / 26-03-2008
 Yola devam   / 22-03-2008
 İşler yolunda   / 19-03-2008
 Kim tutar Fener'i?   / 17-03-2008
 İlk ve son yanıt   / 14-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Şeytanın bacağını Cheldi
Deivid' in kalesine attığı golle...
Daum bombası
Kölner Express gazetesi,...
Umuda yolculuk
Son 2 maçta 6 puan kaybeden...
İmzaya hazır
"Kendisiyle yaptığımız ön görüşme...