Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Büyük takım değil
Fenerbahçe eğer oyunu kendi yarı sahasında kabul ederse kaybeder. Savunmasında çok açık veriyor... Chelsea büyük takım değil. Büyük oyuncuları var ama hiçbir dönemde büyük bir takım olamadı


Fenerbahçe, Chelsea ile ilk maçına çıkıyor. Fenerbahçe neler yapmalı bu maçta?
Chelsea büyük takım değil. Büyük oyuncuları var ama büyük takım değil. Hiçbir dönemde de büyük takım olamadı. Taa 1999 yılında Galatasaray ile oynadığı günden beri aynı şeyi söylüyorum ben. Chelsea'yi her takım yenebilir. Fenerbahçe de yenebilir ama oynayacakları tutarsa, Alex'in oynayacağı tuttuğu gibi, Chelsea'nin de oynayacağı tutarsa her şey olabilir. İlk maçın İstanbul'da oynanması Fenerbahçe açısından büyük bir talihsizlik. Çünkü Gökhan cezalı. Fenerbahçe'nin kazanmak için oynayacağı bir maçta Gökhan'ın yani Türkiye'nin en iyi hücum sağ bekinin oynamaması büyük bir dezavantaj.
Keşke ikinci maç burada olsaydı ve iyi bir Roberto Carlos ve iyi bir Gökhan ile Fenerbahçe, İstanbul'da oynasaydı. O zaman yenme şanslarının çok olduğunu söyleyebilirdik.

_ Fenerbahçe, Chelsea karşısında kontrollü mü yoksa, galibiyeti düşünüp hücum futbolu mu oynamalı?
Beraberlik işine yaramaz. Fenerbahçe burada tamamen kazanmak için oynamak zorunda. Fenerbahçe her maçını kazanmak için oynamaya mecbur. Çünkü Fenerbahçe'nin savunması zayıf. Fenerbahçe oyunu kendi sahasında kabul ettiği zaman kaybeder. Kasımpaşa da yener Fenerbahçe'yi. Yeter ki yenmeyi düşünsün. Çok büyük gedikler veriyor Fenerbahçe savunması... Fenerbahçe hücum oynamak zorunda olan bir takım.

BEŞİKTAŞ'A BENZEMEZ
İşte Beşiktaş maçını bağlamaya kalktığı zaman düştüğü durumu gördük. İlk 10 dakikada 4 net pozisyonu olan Fenerbahçe, Beşiktaş'a birbiri ardına pozisyonlar vermeye başladı. Niye? Çünkü topu savunmada oynarsan golü yersin. Chelsea'nin forvetleri de Beşiktaş forvetleri değil. Perişan ederler. Fenerbahçe savunma oynarsa perişan ederler.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bir kişi çıkmaz   / 26-03-2008
 Süreç başladı   / 25-03-2008
 Tüzük değişmeli   / 19-03-2008
 Meydan okuyorum   / 18-03-2008
 Fark atar   / 12-03-2008
 Fener mucizesi   / 11-03-2008
 Seçim hesapları   / 05-03-2008
 Heykeli dikilmeli   / 04-03-2008
 Asla affetmem   / 28-02-2008
 Korkak ve tabelacı   / 27-02-2008


 
Şampiyon belli
Büyük takım değil
Galatasaray'ı yok ediyorlar
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Fena üzeriz
"Fenerbahçe, Chelsea dahil...
Sona doğru
G.Antep beraberliği sonrası hesap...
Potada kaos
İdmana çıkmayan Beşiktaş Cola...
Tekke dönüyor
2011' e kadar Ruslarla sözleşmesi...