Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Aslında sıkıntı var

Ligde hiçbir hedefi kalmayan Trabzonspor ile üst sıralardan kopmak istemeyen Kayserispor, Hüseyin Avni Aker'de karşı karşıya geldi. Bir hafta Trabzon'da kamp yapan Kayserispor evinde bile bu kadar rahat etmemiştir. Konuk takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas kendisine gösterilen sevgiyi Kayseri'de görmedi desem abartmış olmam. Aslında Ersun Yanal'ın önünde bu sevgi gösterisi pek de hoş olmadı! Kayserispor, iki önemli silahından yoksun olarak maça başladı. Cezalı olan Mehmet Topuz ile yedek başlayan golcü Gökhan Ünal bordo-mavililer için önemli bir avantajdı. Bir de maçın başında Ali Turan'ın büyük hatasını Umut Bulut gole çevirince Trabzonspor için ballı börek oldu! Yanal takım içindeki arayışlarını bu maçta da sürdürdü. Ligin bitmesine az kaldı ama neyse! Savunma kurgusunda geçtiğimiz hafta Holosko'ya eskortluk eden Erdinç yer almadı. Zaten bu oyuncu Kayseri maçlarında oynamaktan pek haz duymaz (!) Gineli Jabi savunmanın sağında 3.5 ay sonra Avni Aker'e çıktı. Tayfun ise asli görevine, stopere döndü.

Gökhan Ünal hamlesi
Mısırlı Sayed, Mustafa Keçeli'nin önünde orta sahanın solunda görev yaptı. Orta sahası üretmeyen bir takımın ortaya koyacağı futbol ancak bu kadar olur. Hüseyin, Ayman ve Sayed üçlüsü birbirini aratmadı. Adam eksiltmeyen, ofansa katkı sağlamayan bu üçlü sayısal olarak Trabzonspor'da tamamlayıcı oyuncu olarak görev yaptı. Mısırlı Sayed sıradan bir oyuncu. Oyunda kaldığı bir saatlik süre içerisinde akılda kalan tek bir hareketi yok. Trabzonspor'un yediği beraberlik gölü her şeyin açık göstergesi. Jabi sanırım neden oynatılmadığını anlamıştır. Bir savunma kendi kalesine gol atmak için ancak bu kadar gayret gösterebilir! Yazık, hem de çok yazık. Beraberlik golünü bulan konuk takım yedek kulübesindeki en önemli silahlarından biri olan Gökhan'ı oyuna alarak Trabzon'u strese soktu. Tolunay hocanın doğru bir hamlesiydi. Trabzonspor yarım Kayserispor karşısında 1-0 önde başladığı karşılaşmayı bu kadar zor kazanıyorsa sıkıntı büyük demektir! Karşılaşmanın orta hakemine gelince... Koray Gençerler elinden geldiği kadar oyununun kontrolünü elinde tutmaya çalıştı. Yatmaktan düdüğü paslanmış gibiydi!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yıldırım çarptı!   / 17-03-2008
 Şans faktörü   / 10-03-2008
 Hatalı tercih   / 01-03-2008
 Doğru ve yanlış   / 25-02-2008
 Saha dışı faktör   / 21-02-2008
 Ankara havası   / 18-02-2008
 Ayak meselesi   / 11-02-2008
 Dostluk ve 3 puan   / 29-01-2008
 Sizinle olmuyor!   / 20-01-2008
 Hiç ses yok   / 19-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Nakavt hazırlığı
Derbilerdeki üstünlüğü ile...
Mucize sonuç
Barış, Sabri, Volkan ile Ümit...
Özür dilerim
"İki eliyle bana sarılan rakibimi...
Trabzon geleneği
Maça hızlı başlayan Kaplan, 6' da...