Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hiç ses yok

Trabzonspor taraftarı için hayaller bir bir eridi, bitti. Sezona başlarken bir değil, bir çok hedef vardı. Gelinen noktada ise kümde nasıl kalabilirimin hesaplarını yapıyor. Zirve mücadelesi yapan takımlar kendi aralarında oynadığı her maça 6 puan gözü ile bakar. Trabzonspor ise kümede kalma mücadelesi yapan takımlarla bu hesabı yapıyor. Tıpkı bugün Gençlerbirliği OFTAŞ ile oynayacağı maçtaki gibi.

Ucuz etin yahnisi misali
Bordo-mavili takımda eksikler belli, sorunlar belli, hastalık belli. Eksikleri tamamlayacak, sorunları giderecek tedavi yapacak bir doktora, yani yönetime ihtiyacı var. Devre arasında yapılan transferlerin sıkıntılarını ve zorluklarını bilmeyen yoktur. Ucuz etin yahnisi gibidir. Devre arasında yapılan transferler ya pahalı olur ya da sabıkalı. Ağzı sütten yanan Trabzonspor ince eleyip sık dokumaya çalışıyor. Ama "Atı alan, Yoroz burnunu çoktan aştı!" Trabzonspor'a devre arasında katılan her oyuncu ya kendiliğinden gitti ya da yaramadı! İşte o yanlışlara birkaç örnek: Ceyhun gönderildi. Ersen Martin kendi gitti. Risp kaçtı. Bu isimleri çoğaltmak mümkün. Üstelik Trabzonspor bu oyuncuları çok pahalıya kadrosuna katmıştı. Ne kadar katkı sağladıkları ise tartışılır. Bütün bu olumsuzlukları yaşayan bordo-mavililer şubat ayında yapılacak olan kongrenin etkisinde mi, yoksa bir yanlışa daha imza atmanın korkaklığını mı yaşıyor orasını bilemem. Ya da başka bir deyiş ile elde "akçe" yok da o yüzden mi transfer yapamıyor! Orası karanlık. Tüfeğinde kurşunu olmayan avcı bu ayazda asla avlanmaya çıkmaz!

Kovana çomak sokuldu
Sorunları sumen altı etmeye devam eden Trabzonspor'u yönetenler sadece günü kurtardıklarının farkında değiller. Teknik direktör Ersun Yanal kadrosuna oyuncu dahil edemediği gibi elindekilerini de mutlu edemedi. Tecrübeli hoca "değişim var" diyerek arı kovanına çomak soktu! Bu arıların çok tehlikeli olduğunu unuttu! Sakinleşmeleri çok uzun süreceğini unuttu. Sakinleşsin diye beklerseniz de o zaman lig çoktan bitmiş olacak. Trabszonspor Yönetimi olarak siz nerede olacaksınız, işte orasını ben bilmem! Bunu zaman gösterecek.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yanal '0' çekti   / 14-01-2008
 Kupa da gitti   / 10-01-2008
 Goller ısıtmadı   / 05-01-2008
 Bozuk pusula   / 23-12-2007
 Küçük dev adam!   / 16-12-2007
 Tam zamanıydı   / 10-12-2007
 Horon vakti   / 07-12-2007
 Ankara'nın ayazı..!   / 01-12-2007
 Yalnız puan olsa   / 26-11-2007
 İlaç gibi olacak   / 24-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Hakkınız yok
"Zor bir döneme giriyoruz. Maça...
Emre umudu
Newcastle, kupa maçında kırmızı...
Beto için yeni kaset
Beşiktaş, rakiplerine göre...
En iyisini alırız
"Yönetim kuruluyla uyum içinde...