Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Küçük dev adam!

Turkcell Süper Lig'deki konumundan çok, saha dışındaki olaylarla gündemi işkal eden Trabzon'da hafta boyunca yaşananları göz önüne aldığımızda bu takımın İstanbul BŞB karşısında ortaya koyacağı futbolu merak etmeyen yoktu. Camiası bölük pörçük olmuş bir takımın teknik heyet, futbolcusu ve taraftarı ile bütünlük sağlayıp maça konsantre olması kolay iş değil. Trabzon karşısına sorunsuz çıkan, ligde üç büyüklerden puan alan İstanbul'un bir başka temsilcisi Büyükşehir Belediyespor bu geleneği sürdürebilecek miydi? Teknik direktör Ersun Yanal fazla alternatifi olmayan kadro içerisindeki arayışlarını bu maçta da sürdürdü. Geçtiğimiz hafta sakatlanan Tolga Seyhan'ın yerine savunmaya, kadroya almadığı Erdinç'i zorunluluktan monte etti. Rakibi gözünde biraz büyütmüş olacak ki Hüseyin ve Ayman ikilisini birlikte oynattı. G.Antep maçında vites büyüterek rakibinin üzerine gitmeyi düşünen Yanal'ın bu kez el freni çekili araçla yola çıkması gözden kaçmadı. Eldeki malzeme ile mutfağa giren aşçı gibiydi. Hani bunda da haksız değil.

Ceyhun yakıyordu
Karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünü her iki takım da kontrollü oyun anlayışı ile geçerken, cılız ataklarla kaleleri yokladılar. Yattara, Ayman ile birlikte sağ kanattan taşıdığı topları isabetli ortalarla kullanabilse ilk yarının skoru da farklı olabilirdi. Ev sahibi takım rakibi sıkmayınca, kendi oyununu kabul ettirmeyince umutlanan konuk takım, Ceyhun'un hatasından kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve işin rengi de biraz değişti. Diken üzerinde olan Trabzon'un dakikalar ilerledikçe baskı altına girmesi normaldi. Takımların yıldız oyuncuları bugünlerde lazım. Trabzon'un elde kalan tek yıldızı Gökdeniz sahneye çıktı. Küçük dev adam, attığı mükemmel iki golle herkesi kurtardı, rahatlattı. Boyu küçük ama yaptığı işleri büyük Gökdeniz'e yolun açık olsun demek kalıyor bizlere. Hep böyle ol ve böyle devam et. İstanbul Büyükşehir Belediyesporspor iyi mücadele etti. Üç büyük takımdan en iyi dönemlerinde puan aldı. Trabzonspor'da ise durdu. Demek ki Trabzonspor'un ölüsü bile yetiyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Tam zamanıydı   / 10-12-2007
 Horon vakti   / 07-12-2007
 Ankara'nın ayazı..!   / 01-12-2007
 Yalnız puan olsa   / 26-11-2007
 İlaç gibi olacak   / 24-11-2007
 Atan kazanır   / 10-11-2007
 Doğru ve yanlış   / 08-11-2007
 Kazanmak güzel!   / 03-11-2007
 Adres yanlış   / 31-10-2007
 Suçlu belli!   / 27-10-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Lige dönüş
Şampiyonlar Ligi' nde tur atlayan...
Evinde aslan kesildi
ALİ Sami Yen' de Sivas' ı...
Keskin bıçak
Gönderilecek olan isimler iki maç...
Goool Deniz
55' te Erman' ın penaltısıyla...