Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Nobre kâbusu

G.Saray'ın galip gelmesi halinde Beşiktaş'ı zirveden baş aşağı edeceği bir maçtı. Hakkını verelim Kalli'nin, sahaya ideal bir 11 sürdü. Ama yine tekrarlıyorum: Ben, Kalli'nin yerinde olsam Hakan'ın yanında Ümit Karan'ı değil Nonda'yı düşünürdüm. G.Saray'ın son dönemde şöyle bir sıkıntısı var. Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçlarını hatırlayın, bu takım 60'tan sonra düşüyor, yoruluyor ve acil takviye istiyor. Kalli ise seyrediyor. Yerinde ve zamanında müdahele edemeyince rakip dirençleniyor ve oyundaki hakimiyeti ele geçiriyor. G.Saray eğer skor olarak gerideyse yandı, öndeyse bu kez skoru koruma adına tehlike çanları çın çın çınlıyor. G.Saray ilk yarıda inanılmaz oynadı her şeyden önce rakibini oynatmadı. Beşiktaş'ın aslarının tel tel döküldüğü bu yarıda bulduğu iki önemli pozisyon vardı. İkisinde de top Barış'la buluştu ama Barış'ın kötü vuruşları G.Saray adına şanssızlıktı. Beşiktaş son 5 dakikada G.Saray kalesinde ciddi tehlikeler yarattı, iki pozisyonda bu kez Tello şanssızdı.

Aslan'ın belalısı sahnede
İlk yarıda inanılmaz pas hataları ve top kayıpları ile oynayan Beşiktaş aslında ikinci yarıya da durgun başladı. Oyunun hemen başında Hakan Şükür'ün kafa vuruşunda şanslı olan Rüştüy'dü. 55 ile 57 arasında Beşiktaş üst üste 3 korner kazandı. Son kornerde Delgado'nun ortasına Aslan'ın belalısı Nobre'nin kafa koyunca Beşiktaş uykudan uyandı. Beşiktaş'ı uyduğu dakikalarda bile sırtlayan iki adam vardı. Nobre, Holosko ve biraz da Tello. Bu üçlü çok çalıştı. Sürpriz top kayıplarında bile oyundan düşmediler. G.Saray defansının bir anlık gafleti Nobre'ye golü getirdi. Bence Nobre golü de hak etti, başkası atsa üzülürdüm. Beşiktaş lider oldu ama iyi futbol oynamıyor Kartal'ı dün gece ÇARŞI lider yaptı. Maça Beşiktaş'tan daha iyi hazırlanmışlar. Maç başındaki "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" bayrak şovu ise inanılmazdı. G.Saray'da sahanın en kötüleri ise Barış, Sabri ve Volkan'dı. Barış bal yapmaz arı gibi birşeyler yapmaya çalışıyor ama gücü kısıtlı. Defansın sağında Sabri, solunda Volkan'ın maça etkisi sıfırdı. Arda kendini gösteremeyince Nonda da oyuna geç girince G.Saray'ın kaderi belli oldu. 4 yıl sonra rakibi Beşiktaş'ı zirveye taşıdı. Kaş'ın, Ümit Karan'a tekmesini es geçen Bünyamin Gezer'in kararı şaşırtıcıydı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Gerçek budur   / 01-03-2008
 Sürpriz olmadı   / 28-02-2008
 Bir tokat daha   / 25-02-2008
 Yeni yol haritası   / 23-02-2008
 Kalli skandalı   / 22-02-2008
 Sıra geldi Alman'a   / 19-02-2008
 Ne yaptı ne yapmadı!   / 16-02-2008
 Ah be Kalli   / 14-02-2008
 Bayer'e de böyle   / 10-02-2008
 Aferin çocuklar   / 04-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Dönüm maçı
F.Bahçe' nin Brezilyalı yıldızı...
Sadece maç kaybettik
G.Saray Teknik Direktörü...
Onun adı aşk
Belinden sakat olan Servet' e özel...
Mayıs sürprizi
Trabzonspor yönetimi geçtiğimiz...