Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bayer'e de böyle

Yazıma Kalli'yi kutlamakla başlamak istiyorum. Kesinlikle skor yazarı değilim. G.Saray farklı galip geldi diye de Alman'a övgüler düzmeyeceğim. Tekniği, taktiği bir kenara bırakalım, kurt hoca şunu yaptı. Bir önceki maçta Fenerbahçe'ye gol atamamasına rağmen, kök söktüren kadroyu bozmadı. O kadro zorunluluktan çıktı ama Alman dün gece isteseydi Lincoln, Ayhan, Hakan Balta'yı bal gibi 11'de sahaya sürüp Fenerbahçe maçı kadrosuna ihanet edebilirdi. Yapmadı, bence de iyi yaptı. Onlara verdiği değeri, güveni ispatladı bir ölçüde. Doğrusu maç öncesi yenilenen Vestel Manisaspor'dan çekiniyordum. Bir sürpriz yapabilirler diyordum. Manisa'da yeni göreve getirilen Yılmaz Vural'ın daha önce çalıştırdığı takımların üç büyüklere karşı nasıl dirençli olduklarını biliriz. Vural ilk 11'e Burak hariç o da yeni gerçi ama ondan sonra takıma dahil olan Celaleddin, Martinez ve Antonio'ya da forma verdi. Hele kalede Martinez büyük umuttu çünkü G.Saray'ın kapısından dönmüştü. İşte bu veriler maçın zor geçeceği mesajını veriyordu zaten.

Hakan Şükür ve tuş
Manisa maça kötü başladı, toparlanamadı da. G.Saray'ın Barış, Arda ve Hakan Şükür ile gelen seri erken golleri Manisa'yı dağıttı. G.Saray ikinci yarının başında skoru 4- 0'a taşıdıktan sonra anlamsız şekilde oyundan koptu. Selçuk (2) ve Burak'ın golleri Manisa'yı oyuna soktu. Bunun için de ikinci yarı inanılmaz tempoda oynandı. Yani korkularım boş çıkmadı. Öyle ya da böyle G.Saray artık makina gibi oynuyor. Her futbolcunun yeri üç aşağı beş yukarı belli olunca, takımın sahada organize olması, pozisyonların çoğalmasına neden oluyor. Dün hiçbir futbolcuyu birbirinden ayıramam. Ta ki Lincoln girene kadar. Hepsi inanılmaz hırslı ve çalışkandı. G.Saray bir ara oyundan düştü ve o dakikalarda da kalesinde üç gol gördü. Hakan Şükür'ün perdeyi kapatan 6'ncı golü ise Manisa'yı tuş etmeye yetti. Sırada çarşamba günü UEFA Kupası'nda oynanacak Bayer Leverkusen maçı var. Bugünden sonra G.Saray'ın bu taraftarla bu maçı kazanamamasına sürpriz gözüyle bakarım.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Aferin çocuklar   / 04-02-2008
 Aslanlar gibi   / 28-01-2008
 Yürekliler kazanır   / 24-01-2008
 Boks ringi!   / 21-01-2008
 Hava harekâtı   / 13-01-2008
 Karar zamanı!   / 07-01-2008
 Baba oldu duba!   / 29-12-2007
 Basiretsiz Aslan   / 24-12-2007
 Çıldırtan tur   / 20-12-2007
 Şipşak zirveye   / 15-12-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Agresif olun
"Hırslı ve mücadeleci olun, en az...
UEFA göründü
Serkan, Barış, Arda efsane...
Kayseri efsanesi
Sarı-kırmızılı takım evinde...
Büyük şok
131' e karşı 206 ' hayır' oyu...