Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kalli skandalı

Sanki ilk maçta kaçan bir çuval gol tura veda için mesajdı. Ali Sami Yen'de Leverkusen'e yumruk üzerine yumruk atan ama bir türlü deviremeyen G.Saray, BayArena'da 22 dakikada kalesinde gördüğü üç golle nakavt oldu. Ne yazık ki sıkıntı Uğur'un kademesinde yaşandı. 36'lık Barbarez elini kolunu sallaya sallaya G.Saray defansını hallaç pamuğu gibi atarken ne Barış, ne de Serkan o kanada çare olamadı. Kalli, Leverkusen'in önüne Konyaspor maçı kadrosunu çıkardı. Sadece Uğur'un yerine Serkan forma giymiştı. Bunun yanı sıra Afrika Kupası'ndan dönen hazır Song, yılda 3 milyon euro alan Lincoln, 2 milyon euro'ya kiralanan Barusso, 'bay gol' Nonda, Hakan Balta ve Sabri ise kulübeye çekilmişti. Doğal olarak bir anda üç farklı bir yenilgi ortaya çıkınca gözler Kalli'ye çevrildi. Ama Alman kilitlenmişti, maçı tribündeki taraftar gibi izliyordu. Belki de kaosun hüküm sürdüğü kriz dakikalarında yapabileceği yerinde değişiklikler takımı ateşleyebilirdi. Yapmadı. Niye yapmadı, neyi bekledi anlamak mümkün değil.

Tek sorumlu Alman
Kalli'ye yaşlı dememek için ifadeyi yumuşatıyor, saygımızdan dolayı çoğu zaman 'kurt hoca' diyorduk. Kimse gücenmesin bu Kalli'nin kurtluğu murtluğu kalmamış arkadaşlar. 'Kuzu' olmuş, yapması gereken hamle refleksini yitirmiş. Bence ülkesine de gitmişken orada kalmalı, havuzlu evinde dinlenmeye çekilmeli. G.Saray'la Kalli bundan sonra nereye kadar gider, hangi hedeflere koşar bilemem ama bilmesi gereken birileri var kim onlar tabii ki yöneticiler. G.Saray maça zaten yorgun çıktı. Konya'daki hava şartları ve yol yorgunluğu takımı bitirmiş. Mehmet Topal sakat sakat oynadı. Son haftaların yıldızı Arda'yı sahada gören oldu mu? Kalli'nin sıkıntılarını aşacak yıldızlar kulübede oturuyordu. Barusso niye alındı? Lincoln ve Nonda ile niye başlanmadı. Kalli rakibini şaşırtmak için tek hamle bile yapmadı. Avrupa için elinde kadro olmasına rağmen bunu kullanmadı. Kimse G.Saraylı futbolcuları suçlamasın. Bu tarihi hezimetin sorumlusu tamamen Alman'dır, çıkardığı kadro da skandaldır. Kimsenin G.Saray markasını Avrupa'da ayaklar altına itmeye hakkı yoktur.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sıra geldi Alman'a   / 19-02-2008
 Ne yaptı ne yapmadı!   / 16-02-2008
 Ah be Kalli   / 14-02-2008
 Bayer'e de böyle   / 10-02-2008
 Aferin çocuklar   / 04-02-2008
 Aslanlar gibi   / 28-01-2008
 Yürekliler kazanır   / 24-01-2008
 Boks ringi!   / 21-01-2008
 Hava harekâtı   / 13-01-2008
 Karar zamanı!   / 07-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Asıl şov orada
Mateja Kezman, Selçuk, Deivid ve...
Ağır ceza
"8 ay sonra söyleyecek sözler...
Bobo müjdesi
10 gündür arkadaşlarından ayrı...
Vestel uyarısı
Bu haftaki rakiplerinin konumuna...