Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Gordon ne iş?

Süper Lig'in en çok gol atan (31) dördüncü takımı Beşiktaş, bu sezon ligin en çok gol yiyen (20 maçta 40 gol) ekibi Rize'ye deplasmanda mağlup oldu. Üstelik ligde yakaladığı 6 maçlık bir galibiyet serisinin hemen ardından!. Evet, savunmada yaşanan sakatlıklar, kart cezaları ve formsuzluklar bu mağlubiyet için önemli etkenler olabilir. Ancak bu takımın elinde sezon başında en çok "savunma" oyuncusu vardı! Vardı diyoruz, çünkü artık yok... Ali Güneş gitti, Mustafa Doğan gitti, Diatta geldiği gibi gitti... Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef hâlâ sakat... Gökhan Zan, üç ay sonra ancak (!) hazır olabildi. İyi de, Beşiktaş teknik heyeti tüm bu olumsuzlukların yaşanabileceği düşünmek zorunda değil mi? Elbette zorunda! O zaman, kadroyu geniş tutmakta hiçbir sakınca yokmuş demek ki... Sakatlık riski en yüksek olan savunma bölgesi için alternatif isimlerin Ümraniye'de olmasında bir sakınca yoktu bence! Neyse "Olmuşla ölmüşe çare yok" artık.

Ya LİG TV olmasaydı!..
Tribünleri coşturacak, savunmayı güçlendirecek, rakip forvetleri korkutacak kaliteli bir yabancı stoper arayan siyah-beyazlılar, Gordon'da karar kıldı. Vallahi, isminden dolayı beni biraz tedirgin etti bu transfer. Çünkü Beşiktaş'ın en son yaşadığı Gordon (Milne) olayını unutmuş değiliz. "Niye geldi, görevi neydi, neler yaptı, neden gönderildi" soruları yanıt bulmadan "gitti" İngiliz çalıştırıcı!.. İnşallah iki Gordon arasında tek ortak nokta sadece isim benzerliği ile sınırlı kalır! Yine de Beşiktaş'ın aradığı ismin Gordon Schildenfeld olup olmadığını hep birlikte göreceğiz. Bu arada, söylemeden geçemeyeceğim. Beşiktaş yönetimi, LİG TV'nin ortaya çıkardığı görüntüler sayesinde Zagreb'in stoperi Drpic'i taraftara "bir yerini" gösterdiği için almadığını açıkladı ya "İşte budur, tebrikler Beşiktaş'a" diyenlere soruyorum: Üzerinde ay-yıldızlı forma ve kaptanlık pazubandıyla, milyonlarca insanın gözü önünde basın tribününe dönüp "kolunu" bilmem ne yapan Emre Belözoğlu'nun, halen milli formayı giymesi hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba? Sakın, "Ama Emre özür diledi" demeyin! Belki Drpic de özür dilemiştir, bileniniz var mı? Bu işin altında, başka iş var!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Futbol ve zekâ   / 14-01-2008
 Perde açılıyor   / 07-01-2008
 Zor muydu?   / 12-12-2007
 Tur, para, prestij   / 10-12-2007
 Mazeret!..   / 03-12-2007
 İç güvenlik!   / 02-12-2007
 Sınıfta kalmayın!   / 24-11-2007
 Yetmedi mi?   / 17-11-2007
 Mesaj alındı!   / 10-11-2007
 Saygı!..   / 04-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bahisler yattı
Fenerbahçe karşısında üstün bir...
Made In Turkey
Kaçan 4-5 pozisyondan biri gol...
Geçit vermem
Hırvat stoper, Beşiktaş' ta çok...
Yattara Belek' in yıldızı
Trabzonspor, ligin ikinci...