Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Perde açılıyor

Lig arası, ara transfer, devre arası. Beşiktaş'ın bu üç "ara"da yaptıkları, hayli olumlu gelişmeler olarak göze çarpıyor. Sırayla gidelim... Önce lig arası... İlk yarının son haftalarında sırasıyla Bursa, A.Gücü ve Manisa'yı yenen Beşiktaş, devreyi puanlı ve moralli kapattı. "Üç maçta dokuz puan şampiyonluk için ne kadar önemli?" demeyin sakın. Hem de öylesine önemli ki... En başta futbolcunun kendine güveni geliyor, teknik kadro motive oluyor, camianın inancı artıyor, taraftar tribünleri dolduruyor... Demek ki, başarılı sonuçlar almak sadece puan getirmiyormuş! Tüm bu şartlar oluştuğunda devre arası kamp çalışmaları da daha bir farklı geçiyor elbette. Oyuncular yeniden şampiyonluktan bahsetmeye, tüm rakiplerin sana karşı daha dikkatli olmaya, transfer teklifinde bulunduğun yerli-yabancı futbolcular senin formayı giymek için gönüllü olmaya başlıyor... İşler yolunda!.

Beşiktaş'ta işler yolunda
Geçelim ara transfere... Diatta gönderildi, Holosko alındı. Mutsuz olan kimse var mı, yok!.. Herkes memnun... Sadece Slovak yıldız için ödenecek para tartışma konusu oldu, bu da son derece normal. Çünkü öyle küçük rakamlar dönmedi ortada.. 5 milyon euro+Koray Avcı+Burak Yılmaz... Benim de bu konudaki fikrim, birçok spor otoritesi ile aynı: Koray Avcı'dan başka gönderilecek kimse yok muydu bu takımda? Neyse, "Ölmüşle- olmuşa çare yok" zaten... Şimdi sıra, kaliteli bir stoper alarak savunmayı güçlendirmeye geldi. Adaylara bakıyoruz, hepsi kaliteli isimler. Kim gelirse, iş yapacak gibi görünüyor. Burada da işler yolunda... Ve devre arası... DİSKİ maçının devre arasından bahsediyorum. Ertuğrul Sağlam'ın "Haydi bakalım, formanı terletme vaktin geldi" diyerek oyuna aldığı Holosko, sahaya çıkıyor ve gerekeni yapıyor. Gol atamıyor ama kalitesini ortaya koyuyor ve Beşiktaşlıları coşturuyor. Sadece teknik ekibin değil, taraftarların da yüzü gülüyor... Yani, işler burada da yolunda! Sonuç: Tüm "ara"larda istediğini elde eden Beşiktaş, artık şampiyonluk yarışında açık "ara" önde olmak için sahneye çıkmaya hazır... Perde açılıyor ve oyunun ikinci bölümü başlıyor!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Zor muydu?   / 12-12-2007
 Tur, para, prestij   / 10-12-2007
 Mazeret!..   / 03-12-2007
 İç güvenlik!   / 02-12-2007
 Sınıfta kalmayın!   / 24-11-2007
 Yetmedi mi?   / 17-11-2007
 Mesaj alındı!   / 10-11-2007
 Saygı!..   / 04-11-2007
 Çare yok   / 29-10-2007
 Budur!   / 25-10-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kötünün iyisi
"Futbol için müsait bir zemin...
Bizim yılımız
Büyük sıkıntılar yaşamalarına...
Musa Büyük' e teklif...
Geçtiğimiz sezonun ikinci...