Turgay Demir- Yönetici ettiği küfürü, yaptığı hakareti geri almazsa, toplumdan özür dilemezse biz taraftardan nasıl centilmenlik bekleyebiliriz. Balık baştan kokmayacak önce. Bakın şimdi Bursaspor ile Beşiktaş arasında bir gerilim var. Gerilimin nedeni çok aptalca olmasına rağmen taraftarın saçma sapan dahi düşünmeye hakkı var ama yöneticinin yok. Bir kulüp yönetimi, bir futbol maçını hesaplaşma olarak görüp özel tişört yaptıramaz. Yaptırırsa centilmenlik çağrılarının hepsi palavra olarak kalır. Yönetimler böyle yaparsa taraftar neler yapmaz. Bursa yönetimini başkanından en alttaki yöneticisine kadar kınıyorum. Bu tişörtü giyen futbolcuları da kınıyorum. Aralarından bazıları seneye belki Beşiktaş'ta oynayacak. O zaman bu tişörtler karşılarına çıkmayacak mı? Yani futbolcu da bu çirkinliğe izin vermemeli. Akıllı olmalı. Bursa'nın ayıbıdır o tişörtler.
Selçuk Yula- Ben maçtan bir gün önce Bursa'daydım. Şehir acayip bir havaya bürünmüştü. O maç Beşiktaş'ın galibiyetiyle bitmiş olsaydı Bursa'nın durumu çok zorlaşırdı. Küme düşme çizgisine gelirdi ve büyük ihtimalle de son iki maçını seyircisiz oynardı. Gürkan Kubilay- Hep söylediğim bir şey var, Beşiktaş'ın kaybettiği şaibeli denilen o maçlarda Beşiktaş'ın rakiplerine 10-12 ya da 15 puan mı verilmiş acaba? Üç puan değil mi. Kesin bir gerçek var, her bir maçın o lige katkısı yüzde üçtür. Yani Beşiktaş'ın eğer Bursa'ya bir haksızlığı varsa yüzde üçlük bi haksızlıktır, daha fazla değil. Her takım dönüp ondan önce yaptıklarına bakmak zorundadır. Orada bir yanlış varsa bile Beşiktaş o oran kadar suçlanmalıdır.
Turgay Demir- Ben Fenerbahçe'nin böyle suçlanmasına da karşı çıktım, Beşiktaş'ın suçlanmasına da çıkarım. Hiçbir camia bu şekilde suçlanamaz. Bursaspor son kaç sezondur ligde nasıl kaldığına bakacak ve işini her sezon son haftalara bırakmayacak. Başkalarına çamur atarak gerçeklerin üzeri örtülemez.
Gürkan Kubilay- Benim bir önerim var. Bütün sorunlu kulüplerin başkanlarına Fotomaç olarak çağrı yapalım. Yemek düzenleyelim, onları biraraya getirelim. Gelsinler eteklerindeki taşları döksünler. İsterlerse biz bunu haber olarak da uzun uzun yayınlamayız. Sadece dostane bir şekilde bir araya geldiler deriz.