22 Haziran 2016 | Çarşamba

Bitti mi, bitmedi mi?

Sanırım grupta kendi koşu rekorumuzu kırdık! İlk kez bu kadar hırslı, ilk kez bu kadar azimli, ilk kez bu kadar motive ve ilk kez bu kadar istekliydik… Anadolu'da yiğit düştüğü yerden kalkar derler… Galiba kalkacağız.

O zaman önce yiğitlerin hakkını verelim; biliyorum golleri atanlar kahramandır ve Emre ile Burak assist ve golle yetinmeyip iyi de oynadılar. Ancak bana göre gecenin ilk iki kahramanı Volkan Babacan ve İsmail Köybaşı… Volkan çok kritik kurtarışlar yaptı ve maçın kırılma anlarında arabanın devrilmesine izin vermedi. İsmail aynı şekilde inanılmaz etkiliydi, neredeyse hatasız oynadı.

Arda biraz ona ayak uydursa Çekler'i daha farklı yenmemiş işten bile değildi.

Hırvatistan ve İspanya maçlarında biz biz değildik. Sonrasında takım içinde yaşanan sorunlar birbir medyaya yansıdı. Yani kol kırılmıştı ama yen içinde kalmadı.

Taraftarımız süperdi Bu şartlarda böyle bir motivasyon sağlamak çok zordu, o konuyu öncelikle tribünleri hınca hınç dolduran binlerce taraftarımız halletti. Arda başta olmak üzere tüm takıma moral verdiler, gerçek bir onikinci adamdılar.

İkinci golü, Hırvat maçında saçlarını düzelttiği için çok eleştirilen Ozan'ın atması beni sevindirdi, ki; o da gecenin iyilerindendi. Ve Mehmet Topal, havadan- yerden geçit vermedi, Necid gibi futbolun çirkin tarafından oynayan bir forvete karşı iyi direndi.

Grubun son maçında da olsa üzerimize düşeni yapmayı başardık. Şimdi bugün oynanacak maçlar sonunda karşımıza nasıl bir manzara çıkacak ona bakacağız.

Biz BİTTİ demedik, ama biz demeden bitti mi, bitmedi mi, orası henüz belli değil.

Umalım ki bitmemiş olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor