17 Haziran 2016 | Cuma

Gökhan’ı sorma

Gökhan Gönül meselesi yılan hikayesine döndü diye millet isyanlarda… Fenerbahçe'nin son açıklaması Gökhan'ı zor durumda bıraktı, kimbilir belki de amaç buydu. Açıklama metninin neredeyse tamamının iki gün önce Akşam'da yayımlanmış olması da ilginç. Belki iddialar doğru belki değil bilemem bu konuda Gökhan kamuoyunu aydınlatmalı.

Açıklama cevapsız kalmamalı!
Yaşanan sürecin başında Aziz başkanın açıklamaları Gökhan'ı ciddi şekilde rahatsız etmiş ve o da ayrılmaya karar vermişti. Şimdi gelinen noktada Gökhan geri adım atmaya çalışan ama onu da başaramayan biri olarak gösteriliyor. Bu noktada Gökhan'ın sessiz kalması onu çok zor durumda bırakır ve diğer kulüpleri bilmem ama Beşiktaş'a olacak muhtemel bir transferini anlamsız hale getirir.
Gökhan bir an önce şu milli maçın ardından çıkıp mertçe herşeyi söylemeli ve kamuoyunu aydınlatmalıdır. Bunu yapmadığı takdirde kimseye derdini anlatamaz. Kamuoyu karşısında kararlı, ne istediğini bilen bir Gökhan Gönül görmek istiyor. Net!

Ben daha iyinisi yaparım
Beşiktaş'ın yeni sezon formalarını hiç beğenmedim. Hele bir beyaz forma var, çocukken kalemle daha iyisini yapıyorduk. Beyaz atletimize ispirtolu kalemle siyah çizgiler çizerek çok forma yaptık, onlar bile bundan havalıydı. Net!

Vardar Ovası, Kartal yuvası
Baba oğul Sinan-Mete Vardar Beşiktaş sevdasıyla yanıp tutuşan yüreklere sahipler. O yüreklere Beşiktaş yönetiminin vurduğu darbeler ise kalp kırıcı, yürek burkucu düzeyde. Önce, takıma müthiş bir hava getiren, kötü günde oyuncuların ağabeyi olan Mete Vardar bir şekilde görevden ayrılmak zorunda kaldı, şimdi ise yönetimi eleştirdiği için Sinan Vardar, disiplin kuruluna verilmiş… Bunlar hoş şeyler değil. Yapma Fikret başkan, yapma!

Ders aldıysak kazanırız
Milli Takım'ın kadro kalitesine sonuna kadar güveniyorum, teknik ekip ve başlarındaki Fatih hocaya da güvenim tam. Sorun, oyuncu tercihlerinin gerçekçi olmaması. Barcelona değiliz ve bu gerçeği kabul edeceğiz. Bizim öndeki beşlimiz hem koşup, hem iyi top kullanmıyor. İkisini birlikte yapan oyuncumuz yok denecek kadar az. O nedenle herkesi yerli yerinde oynatır ve formsuz olanları kulübeye çektiğimiz anda yenemeyeceğimiz takım yok, İspanya dahil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor