25 Mart 2016 | Cuma

Prof. Ozi, Tosun Paşa!

Antalya yeni stadıyla daha bir güzelleşti...
Hele bir de o muhteşem çimlerin üzerine yeni formalarıyla Ay-Yıldızlı milliler çıkınca değmeyin keyfimize. Anadolu kara sevdalı Milli Takım'a, Konya'sı ayrı basıyor bağrına, Antalya'sı ayrı... Ne mutlu bize.
Fatih hoca doğal olarak denemeler yaptı... Genel olarak 4-3-3'ün versiyonlarıydı denemelerin konusu. Arda kenarda oynarken ortanın ortası Profesör Ozi'ye emanetti, sonra Ozi çıktı, Arda geçti ortaya... Hangisi daha etkiliydi ortada derseniz Profesör derim. Arda kenarda çok daha etkili bana kalırsa...
Kanat demişken, Volkan, Alper, Kerim ve Arda'yı izledik... Kim oynar derseniz; solda ya da sağda Arda olur ötekisi kim olursa olur, yani rekabet karşı tarafta.
Beşiktaş'ın harika golcüsü Cenk Milli Takım'da da leblebi çekirdek gibi atmaya başladı. İlk goldeki takipçiliği vuruşu harikaydı, ikincisi de tam bir Tosun Paşa golüydü. Bu takımın değişmezi olabilir.

Biraz boydan kaybettik
Savunmada Mehmet Topal-Hakan Balta ikilisi son derece uyumluydu, Hakan sakatlanıp çıktı yerine giren Ahmet de hiç fena değildi. Milli Takım iyi top yapıyor, neredeyse her oyuncumuzun ayağına top yakışıyor, kanatları da yeterince kullanıyoruz. Hani bir türkü var ya, yârim güzeldir ama azıcık boydan kısa; bizim ki de o hesap biraz boydan kaybediyoruz. Gerçi karşımızda da sulak yerde yetişmiş İsveçliler vardı. Böyle uzunlarla didişmek, özellikle hava toplarında başa baş oynamak kolay değil. Orta sahamız maçın büyük bölümünde topu bizde tuttu ve oyunun hakimiydik. Ozi çıkınca o bölge biraz boşaldı ve golü yedik.
Kalecimiz Volkan Babacan ligdeki halinden daha iyi bir görüntü verdi bu sevindirici. Ozan Tufan, F.Bahçe'ye oranla milli maçlarda daha sakin, bu hali hoşuma gidiyor.
İyi bir denemeydi, bazı şeyleri daha net gördük. Top cambazlarından oluşan takımımız var ve Euro 2016'yı iple çekiyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor