18 Kasım 2015 | Çarşamba

Kastınız Cenk'e miydi!

Bir tarafta, İzlanda ve Çek Cumhuriyeti'nin arkasında, son dakikada Paris trenine atlayan biz, diğer yanda, Kuzey İrlanda, Romanya, Macaristan ve Faroe Adaları'nın arkasında grup sonuncusu olup evine dönen Yunanistan… Normal şartlarda bol pozisyon bulup, rakibe de bir-iki göz hakkı verip kazanmamız gerekirdi, ne varki sahadaki görüntü böyle olmadı.
Skıbbe, Yunanistan'ı bildiğin Eskişehirspor gibi oynatıyor, neredeyse tüm takım savunmada, yapmakla ilgili bir tek hedef yok tüm hesapları bozmak üzerine… Bozdular da.
Terim, ayağa iyi oynayabilen Arda, Oğuzhan, Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan, Olcay Şahan gibi oyuncuları bir arada kullanırken iki bek İsmail ve Gökhan Gönül'ün de bolca kanat ortası yapacağını düşünmüştü sanırım… Bu şartlarda en önedeki Cenk Tosun da görevini yapma şansı bulabilirdi… İlginçtir Cenk Tosun oyundayken bir tek kanat ortası gelmedi… Gariptir Cenk oyundan çıktıktan sonra, özellikle son 15 dakikada yedi-sekiz kanat ortası yaptık! Ne yaman çelişki değil mi? Kastınız Cenk'e miydi be mübarekler!
Santrforlu oyunu, santforsuz oyun gibi oynarken, santforsuz oyunu, santforlu oyun gibi oynadık vesselam.
Pozisyon vermedik diye sevineceksek eğer rakibimizin yukarıda saydığım grupta sonuncu olduğunu hatırlamalıyız! Yunanistan'ın pozisyon bulmak şöyle dursun, ikramları bile kabul edecek hali yoktu… Onlar birşeyi iyi yaptılar, iki istisna hariç bize pozisyon vermediler. Hal böyle olunca ortaya kötü bir maç çıktı, izlerken yorulduk!
Her neyse, özel maçtır, tabelaya takılmamak gerek, Ahmet Çalık gibi yenileri Ay-Yıldızlı forma altında görme şansı bulduk.
Yunus, Cenk biraz daha ısındılar, Arda maç eksiğini biraz daha azalttı v.s. Kısa günün kazancı bu kadar…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor