14 Kasım 2015 | Cumartesi

İşte bu KaTar!

Malum Katar 2022 Dünya Kupası'nı organize edecek... Din kardeşlerimiz kırılmasınlar ama kesinlikle bir futbol ülkesi değiller, bizimkiler olmasa bu küçük stat bile bomboş kalırdı vesselam.
Neyse en azından kışın iklimleri ve de elbette statları uygun futbol için...
Gelelim sahanın içine... Terim, Atınç, Emre, Yunus gibi gençlere şans verdi iyi de yaptı. Atınç bildiğimiz gibi, 5 milyon euroluk transfer yapınca özgüven de kazanmış, oynadıkça çok daha iyi olacağına şüphe yok. İlk kez A Milli olan Yunus heyecanına yenik düşse de belli kalitesi olduğu gerçek... Bizim Bursalı Emre zaten özel yetenek işini iyi yaptı.
Katar heyecanlı ve de vasat bir takım.
Hassan ve Haidous başta bir-iki yetenekli oyuncuları da yok değil. Maçın hemen başında pozisyon bulunca morallendiler ve maç boyu büyük gayret sarf ettiler. Ancak karşılarında da Türkiye vardı yani işleri kolay değildi.

Olcay sağ kanatta coştu
Terim'in ikinci yarıda aldığı Olcay, Yasin, Gökhan Gönül işin şeklini değiştirdiler.
Baskı kurduk, pozisyon bulduk; nihayetinde Arda da golü attı.
Sonra Olcay'ın inadı, Arda'nın ortası ve Cenk Tosun'un şık kafasıyla taşlar yerine oturdu, kısacası öne geçtik. Takip eden bilir bu tip maçlarda tabelaya bakmam, gençler başta bireysel performanslara ve oyun disiplinine dikkat ederim.
Hadi o zaman bireysel performanslara bakalım... Arda çok gayretli, tek maçı iki maçlık oynamaya çalışır hali vardı ve her zamanki gibi klastı. Cenk rakip savunmayı hallaç pamuğu gibi atarken sürekli zorlayan bir görüntü verdi. Bana göre gecenin havasını suyunu değiştiren ise Olcay oldu.
Tek kelimeyle sağ kanatta rüzgar gibi esti.
Yüreğine sağlık Olcay'ım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor