16 Mart 2015 | Pazartesi

Öpüşelim!

Beşiktaş Başkent Ankara'da hem çok değerli bir üç puan aldı hem de üzerindeki ölü toprağını attı… Kartal'ı sezon başından beri taşıyan Demba Ba, Gökhan Töre ve Olcay Şahan'la birlikte "bahtsız bedevi"
Mustafa Pektemek'in de gol ve moral bulması ayrı bir kazanım oldu.
Velhasıl kelam (uzun lafın kısası); Brugge rövanşı öncesi umutlar tazelendi, keyifler yerine geldi…

Sakatlıklara üzüldük

Tek üzüntü nereye koysan orada oynayan Kartal yürekli Necip ile Erciyes'ten Cenk Ahmet'in yaşadığı sakatlıklar oldu… İki kardeşime de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ligin boyu kısaldı artık her maç zor, bir, iki hatta üç fark bile oyunu tutmaya yetmeyebiliyor… Galatasaray, Başakşehir karşısında maçı kotardığını düşündüğü anda büyük şok yaşadı… Beşiktaş üç farka rağmen harika Drenthe golü sonrası Edinho'nun şutu direkte patlamasa büyük sıkıntı yaşayabilirdi… O zaman altını kalın kalın çizelim, geride kalan haftaların tek gerçeği şu; öne geçmek yetmez maç boyu oyunun kontrolünü elde tutmak şart…

Cesur kararla çift golcü

Bilic ilk kez statükonun dışına çıkıp haftalardır rakip kale önünde yaşanan sıkıntıya farklı bir çözüm üreterek çift santrfora döndü… Bu cesur ve doğru bir hamleydi.
Yürekten kutluyorum.
Havasını bulan Kartal'ın bu moralle Brugge engelini geçmesi de büyük ihtimaldir.
Bunu başardıkları andan Bilic-
Necip gibi yapıp hepsini yanaklarından öpeceğim; tabii kelimelerimle.
Elit hakemimiz Cüneyt Çakır, Motta'ya yapılan penaltıyı atlamasa benden on numara, beş yıldız alırdı… Yine de maçın temposunu yükselten isimdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor