18 Mayıs 2014 | Pazar

Kerim'in suçu ne?

Beşiktaş önde top dolaştıramıyor, kapalı savunma arasında kayboluyor. Aralara bilinçli giren, adam eksilten tek kişi Kerim Frei ama Bilic, Hugo Almeida'yı sahada tutup Kerim'i çıkarıyor. Sezon başından beri olanlar hep bu minvalde.
Kerim'i bir türlü görmek istemedi Bilic, Olcay yürüyemeyecek haldeyken on bire girdi, Kerim bazen yedek bile değildi. Hakem hataları, oyuncu sakatlıkları bir yana, bu sezon Bilic'in hataları ile kaybedilen çok puan var.
Her neyse bir sezon bitti. Mazeret bol! Sakatlıklar, stat yokluğu, hükmen mağlubiyet v.s. Bana göre ise Beşiktaş çok kolay kazanabileceği bir şampiyonluğu kaybetti.
Bilic sezon başı kafasında bir 11 belirledi ve zorunlu haller dışında hiç dokunmadı. Holosko, Kerim, Ömer, Franco, Pektemek, Necip hatta Oğuzhan gerekli ilgiyi görmediler.
Fernandes'in yürüyen haline, Olcay'ın formsuzluğuna, Almeida'nın kısırlığına uzun süre katlanmak bu yıla damga vuran hatalardı. Veli-Atiba ikilisinin her fırsatta bozulması ise bir diğer büyük hataydı.

Nokta atış yapılmalı

Gençlerbirliği karşısında ilk yarıda uyumasına rağmen Almeida'nın şık kafa golüyle öne geçen Beşiktaş, ikinci yarıda oyunu rolantiye aldı. Alışık olmadığı bölgede oynayan Jones'un hatası beraberlik golünü getirdi… Almeida'nın kaçırdığı penaltı tuzu biberi oldu ve maç o anda bitti!
Maçın tek güzel tarafı hasılatın Soma'ya gidecek olmasıydı… Bu sezon böyle geldi geçti.
Şimdi Beşiktaş'ın hiç zaman kaybetmeden Şampiyonlar Ligi ön elemelerini geçebilecek bir kadro oluşturması gerekiyor. Olcay yetersiz, Gökhan Töre'nin istikrarı yok, Almeida ile Şampiyonlar Ligi'ne değil misafirliğe bile gidilmez!
Nokta atışı beş transfer yapılmalı. Diego Ribas "BİTT." noktasına gelmişti. Ancak F.Bahçe devreye girince hesaplar şaştı sanırım.
Transfer pazarı rekabeti her zaman vardı ve olacaktır ama koca Avrupa'da bizim iki kulübümüzün birbirinin yoluna çıkıp elin oğlunun pazarlık gücünü arttırmaları da ayrı bir komedi! Oyuncu mu kalmadı be arkadaş!?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor