13 Mayıs 2014 | Salı

Dany kriterleri!

Lig bitti bitiyor. Beşiktaş'ta hesaplaşma zamanı gelip çatacak. Dany transferi, hesaplaşmanın bir numarası olacak. Beşiktaş'ın kaç kriteri varmış, kaçına uyuyormuş hep birlikte bakacağız.
Toraman-Sezer neden "katil" muamelesi gördüler bu ayrıca tartışılacak.
Gece hayatına düşkün futbolcular, sık sık kasık sakatlığı yaşayanlar, bir türlü iyileşemeyenler hepsinin bilançoları önlerine çıkacak.
En zor gününde, stadı ve parası yokken bin türlü dertle uğraşan Beşiktaş tüm bunlar yetmezmiş gibi garip hataları da sırtlamak durumunda kaldı. Özellikle de ara transferde.
Dany'i alarak Galatasaray'ın elini rahatlatanlar şimdi yüzleşmek zorundalar. Elazığ maçından iki gün önce antrenmana çıkan, tek kelime etmeyen Dany, maç öncesi son idmanda birden bire 100 bin euro'sunu alamadığını hatırlıyor!
Tesadüfe bakar mısınız!
İki ya da üç gün önce aklın neredeydi be arkadaş! Bula bula maç arifesini mi buldun!?

Yeni stat, yeni Kartal
Ne demiştik o transfer yapıldığı gün; bir büyük takım, yarıştığı rakibinden oyuncu kiralamaz!
Pardon ne oldu!? Yine mi haklı çıktık!
Dedim ya bir hafta kaldı.
Sonrası sırat köprüsü, geç geçebilirsen.
Beşiktaş kendi içindeki hesaplaşmayı bitirecek ve ondan sonra yeni stadı ve yeni çehresiyle büyük hedeflere koşmaya başlayacak. Bunu da başaracağından hiç kuşkum yok, yeter ki pansumanla yetinilmesin ve gereken ameliyatlar yapılsın.
Sonrasında yeni statla birlikte bu camianın gücünü herkes anlar.
Diego bitti, ardından bir stoper, bir orta saha ve bir golcü de gelecek. Yeni statla birlikte yepyeni bir Kartal ortaya çıkacak. Bu gemide olmayı hak etmeyenler de ilk limanda inecekler. Safralar atılacak ve Allah'ın izniyle gemi daha hızlı şekilde yoluna devam edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor