12 Mayıs 2014 | Pazartesi

Keyfimin Özkahya'sı!

Şampiyonlar Ligi'ne kim direkt, kim endirekt gidecek sorusunun cevabı son haftaya kaldı. Bu cevabı da ligde kalma sevincini yaşayan Erciyesspor'un G.Saray karşısındaki performansı ve elbette Beşiktaş'ın evindeki Gençlerbirliği maçında üç puan alıp almaması belirleyecek.
Beşiktaş'a düşen kazanıp beklemek.
Dün Elazığ'da bunu yaptılar, kazandılar ve Trabzon'dan gelecek iyi haberi beklediler ama olmadı.
İşin doğrusunu söylemek gerekirse Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımların kaderini iki hafta önce Halis Özkahya belirledi.
Melo ve Yekta'ya hak ettikleri kartları göstermiş olsa Galatasaray soyunma odasına 2-0 mağlup ve iki kişi eksik gidecekti.
Dolayısıyla Özkahya'ya ne kadar teşekkür etseler az.

Bu yara sarılır mı?
Öte yandan Beşiktaş da kendi sahasında kaybettiği puanlara, Dany'nin penaltısıyla giden Galatasaray derbisine yanıp tutuşsun.
Dany'nin transfer edenler de kendileriyle gurur duysunlar. Beşiktaş'ın kaderini bir ölçüde o transferle belirlediler.
Golcüye ihtiyacı olan Kartal'a stoper takviyesi yaptılar.
Uzun sözün kestirmesi şu ki, Beşiktaş sezon boyu çok büyük hatalar yaptı, hovardaca puanlar kaybetti. Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidemeyecekse bir önemli sebebi de sezon boyu, özellikle iç sahada kaybedilen garip puanlardır.
Her neyse, direkt gidilemezse ön elemeyi geçecek kalitede kadro kurulmalı ve Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne katılmalı.
Bu da yönetimin işi. Peki bu şartlarda Önder Özen kalır mı, gider mi derseniz orası çok tartışmalı. Özellikle Dany transferi onu çok yaraladı.
Bu yara sarılır mı derseniz bekleyip görelim derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor