02 Mayıs 2014 | Cuma

G.Saray'ın hamlesi!

Beşiktaş bir yandan Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılabilmek için kenetlenmeye çalışırken, diğer yandan yeni 10 numaraya şimdiden imza attırmak için çaba harcıyor.
10 numara konusunda sessiz ve derinden yapılan çalışmalar, yıllarca Beşiktaş'a futbolcu satan ve çuvalla kazanan bir menajerin kıskançlık krizleri sonucu zora girmiş durumda. Yalan-yanlış bilgilerle transfer dedikodusunu yayan bu menajer hakkında yakında sizlere önemli bilgiler vereceğimi sanıyorum. O arkadaşa şimdilik söyleyeceğim şu, havada bulut sen Beşiktaş'ı unut arkadaş.
Yeter bunca yıldır yaptıkların!
Transferi bir yana bırakıp dönelim lig yarışına. Galatasaray ne tesadüftür, daha önce Yiğitler'in transferinde yaptığı gibi bu kez de Trabzonspor maçı öncesi Olcan Adın'a talip olduğu dedikodularıyla rakibin motivasyonunu bozmaya başladı. Sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile bu tür bir anlaşma yapmaya çalışmak ve bunun maç öncesine denk gelmesi 6222 sayılı kanunu ilgilendirmiyorsa, Serdal Adalı neden hapis yattı diye sormak lazım...
Kimse Beşiktaş'ın Cenk Tosun transferini örnek göstermesin, çünkü Cenk'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Olcan'ın ise bir yıl daha anlaşması var.
Dolayısıyla bu konulara TFF'nin biraz dikkat etmesinde fayda var diye düşünüyorum.

Daha fazla kirletmeyin

İkincilik yarışı kızışmış durumda ve G.Saray daha avantajlı.
Bunu koruyabilecek gücü de var.
Hangi futbolcuyu alacaksa maçların oynanmasını beklemeleri daha yerinde olur. En azından kimsenin kafası karışmaz, futbolcular da zan altında kalmaz.
Topu topu 3 maç kalmış. Hangi takım daha iyi hazırlanır ve en çok puanı toplarsa yarışı o kazanacak.
Beşiktaşlı oyuncuların Bilic'e borçları var. Hocayı dinlemeyip aleme giderek büyük bir skandala imza attılar. Kendilerini affettirmek istiyorlarsa yapmaları gereken 3 maçta 9 puan almak.
Bu yarışta Beşiktaşlı oyuncuların gayretleri kadar Mancini'nin hatalarının da Beşiktaş'a faydalı olacağını düşünüyorum.
Sonuç olarak kim hak ediyorsa o kazansın ve alın teriyle sonuç belirlensin. Futbolumuz yeterince kirli, daha fazla kirletmeye de kimsenin hakkı yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor