Sinan Vardar

Sinan Vardar

23 Şubat 2015 | Pazartesi

Ah Bilic ah!

Dün sabah gazeteleri okurken Beşiktaşlı futbolcuların uçaktaki hallerini gördüm. Kerim uzanmış yatıyor, futbolcular yorgun yorgun bakıyordu.
Belli ki Beşiktaş bu inanılmaz tempo nedeniyle yorgun düşmüştü. Dünkü yenilginin en önemli nedeni bu yorgunluk bu olabilir ama peki ya Bilic!
Hırvat Hoca, belli ki Liverpoool maçını düşünürek rotasyonla başladı maça... Ah Bilic ne gereği vardı!
Beşiktaş dün Eskişehir yenilgisiyle zirve yarışında büyük yara aldı. Bilic dün yaklaşık 2 yıldır parmaklarıyla kazıyarak yaptığı eserine hiyanet etti. Siyahbeyazlı takım dün çok daha farklı da yenilebilirdi. Bravo kaleci Cenk'e; inanılmaz bir ikinci yarı çıkardı.

Hırvat hoca sınıfta kaldı

Madem rotasyon şarttı; hani nerede ilk 11'de Tolgay! Genç yıldız, ilk 11'de yoksa neden transfer edildi? Rotasyona uğrayan bir kadroda son 20 dakika için mi? Hırvat hoca 2. devrede sakatlığına rağmen Töre'yi oyuna sürüşüne anlam verebiliyorum ama neden Atiba'yı kendi yerinde değil de neden Serdar'ın yerine oyuna aldı kimse anlayamadı!
Beşiktaş'ta son 25 dakikada; Oğuzhan, Sosa, Tolgay, Olcay, Kerim Frei, Pektemek'in yer aldığı bir kadroyla mücadele etti. Bu kadar ofansif düşünmek de neyin nesiydi? Bilic belli ki dersini iyi çalışmamış. Liverpool maçını düşünerek bu zorlu deplasmanı es geçmişti. Futbolda dün yoktur bugün vardır. Bakın haftalardır methiyeler yazdığımız Beşiktaş'ın 3.'lüğe düşmesi çok büyük ihtimal. O kadar emek veriliyor; yazıktır, günahtır!

Bravo Eskişehirspor

Eskişehir'i kutlamak gerekir. Belli ki maça iyi hazırlanmışlar.
Golü atan Kaan'ın lifi attıktan sonra mücadeleyi bırakmasına şapka çıkarıyorum.
Tebrikler Es Es.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor