Sinan Vardar

Sinan Vardar

20 Şubat 2015 | Cuma

Bunun rövanşı var

Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik etmek istiyorum.
Kara Kartal gerçekten çok iyi işi çıkardı. Beşiktaş, Liverpool karşısında bir dünya devi gibi mücadele etti ama olmadı. Ancak acı gerçek bu kadar iyi onadığımız maçı kaybetmemiz.
Olsun, Beşiktaş'ın bu güzel mücadelesini yine de alkışlamalıyız.
Kara Kartal, Anfiel semasına 4-1-4-1 sistemiyle çıktı. Liverpool ise 3-4-3 topu kanatlara açarak Beşiktaş'ın üzerine gelmeye çalıştı. Beşiktaş temkinli oyununu ilk yarıda golle süsleyebilirdi. Siyah-Beyazlı takım doğal olarak oyunu kendi sahasında kabul ederken Demba Ba'nın 5 santimetreyle kaçan golü büyük şanssızlıktı.

Ah Ramon Motta ah!

Liverpool ikinci yarıya müthiş bir tempoyla başladı. Beşiktaş savunması sağlı sollu ataklarda hiç panik yapmadı. Özellikle savunmada Ersan müthiş oynadı.
60. dakikadan sonra oyun iyice rölantide geçerken 84. dakikaya kadar mükemmel bir yönetim gösteren Polonyalı hakemin yarattığı penaltı. Beşiktaş'ın yenilgisine neden oldu. Tabii Beşiktaş iyiyken motta çok kötüydü. Aylardan bu yana söylüyorum; bu Motta ayaklı bomba!
Bilic sol kanata önlem almalıydı ancak bir türlü hamleyi yapmadı. Ancak Hırvat teknik adam maçı da 0-0'a kilitledi.
Beşiktaş'ın bu maçta Gökhan Töre yine klasını konuşturdu.
Ancak Beşiktaş'ın İngiliz ekibine pozisyon vermemesi dikkat çekiciydi. Liverpool, ataklara çıkarken bile Demba Ba'nın başında nöbetçi koydu.
Belli ki İngilizler Beşiktaş'ı çok iyi etüd etmişler. Liverpool'da Emre Can'ı çok beğendim.
Beşiktaş turu geçer mi?
Bence kaybedilen bir şey yok. Bundan sonra artık top Beşiktaş'ta. Hani bir söz vardır ya; "Şimdi onlar düşünsün!"
Evet bundan sonra Liverpool düşünsün. Beşiktaş'ı Anfield Road'da muhteşem bir taraftar takip etti. Liverpool taraftarına kendi sahalarında deplasman yaşattılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor