Sinan Vardar

Sinan Vardar

13 Şubat 2015 | Cuma

Herkes göreve

Beşiktaş'ı, Kayserispor karşılaşmasında ben de beğenmedim.
Siyah-beyazlı takım son haftalardaki kötü futboluna kupada da devam etti. Doğruları söylememiz şart.
Rakiplerinin yarı sahasında baskı kuran Beşiktaş'tan eser yok. Açık ve net; Beşiktaş'ta düşüş var. Tabii bunda en büyük etken yorgunluk.
Takım üç günde bir maç yapmaktan, sürekli seyahat etmekten bitkin düştü.
İnanın taraftarlar, spor yazarları bile bu yoğun tempodan şikayetçi.

Bilic, Demba Ba ve Sosa
Ancak Bilic'in geçen hafta dediği gibi, lig yeni başlıyor! Beşiktaş koşmayı bırakmamalı, bırakırsa bir anda çöküş başlar ve hüsran yaşanır. Şimdi Kara Kartal'ın önünde çok önemli Bursaspor ve Liverpool maçları var.
Beşiktaş bu maçları kazanırsa özgüveni yükselir ve yoluna durmadan devam eder.
Bursaspor bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş'la birlikte en iyi oynayan ekibi. Şenol Güneş ve öğrencilerinin uzun süreden bu yana Beşiktaş maçına bilendiklerini biliyorum. Beşiktaş, ne yapıp ne edip Bursaspor'u yenmek zorunda. Sonra Liverpool karşısında alınacak güzel bir galibiyetle takım yeniden havasını yakalar.
Burada en büyük görev Bilic ve teknik kadroya düşüyor. Hırvat hoca Bursaspor maçına kadar futbolcularını taktik, fizik, kondisyon ve en önemlisi özgüven anlamında mücadeleye hazırlamalı. Takımın genç ve tecrübesiz olduğunu göz önüne alırsak, saha içinde de lider Sosa ve Demba Ba'nın tecrübelerinden yararlanmak şart.

Taraftar sahip çıkmalı

Ben bu takıma güveniyorum.
Siyah-beyazlılar kendi açısından zor bir sezon yaşıyor. Bugüne kadar alınan başarılı sonuçların devamı gelmeli. İstanbul'daki Beşiktaş sevdalıları artık takıma sahip çıkmalı ve tribünleri doldurmalı. Bursaspor ve Liverpool maçlarında taraftara büyük işler düşecek.
Bu takım zor günlerde büyük işler başardı. Beşiktaş, taraftar desteğini fazlasıyla hak ediyor. Haydi herkes göreve!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor