Sinan Vardar

Sinan Vardar

05 Şubat 2015 | Perşembe

Beşiktaş favori ama...

Süper Lig'de mücadele iyice kızışmaya başladı. Beşiktaş ve F.Bahçe haftayı kayıpsız kapatırken, G.Saray kötü oynamasına rağmen Bursaspor'a yenilmedi. Daha köprünün altından çok sular akacak. İnanılmaz yarışta kimin şampiyon olacağı, belki de son hafta belli olacak.
Beşiktaş devre arasındaki transferlerle gücüne güç kattı. Bundesliga'dan hazır gelen Tolgay Arslan hemen forma giymeye başladı. Genç futbolcunun direkt kaleye yönelen futbol anlayışını çok beğendim. Tolgay, eveleyip gevelemeden golü düşünüyor.
Serdar Kurtuluş o kadar formda ki, Porto'dan transfer edilen Opare daha çok bekleyecek gibi.. İsveç milli takım forması giyen bir başka yeni transfer Milosevic'in Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Üç büyük takım arasında kopma daha yaşanmadı. Yarış daha yeni başlıyor.
Nefesi uzun soluklu olan, sabırla mücadele eden bu yarışı göğüsler.
Beşiktaş bu yarışta şampiyonluğun en büyük favorisi olarak göze çarpıyor.
Teknik direktör Bilic'in bu sorunu aşması halinde Kara Kartal'ın yolu açık..

Taraftar nasıl gelir?

Beşiktaş'ın son oynadığı Mersin karşılaşmasında tribünler doluydu. Ankaralı Beşiktaşlılar takımlarına öyle sahip çıktılar ki, şapka çıkardım. Bu sezon maalesef Türkiye liglerindeki maçlar boş tribünlere oynanıyor. Beşiktaş, Konya'nın ardından Ankara'da da tribünleri doldurdu ve can çekişen futbolumuza renk kattı hem de kasasını doldurdu.
Bazı kulüplerimiz, Passolig alana maçlar bedava uygulamasına rağmen tribüne taraftar çekemiyor. Futbolumuz, profesyonel kadro ve futbolun içinden gelenler tarafından yönetilmiyor.
Bence kulüpler bedava taraftar çekerken, bu tür kararların gelecekte nasıl artılar ve eksiler getireceğini iyi hesaplamalı.
Bir malı değerinden de ucuz hatta bedava verirseniz, gelecekte bunun mali kayıplarına hazırlıklı olmalısınız.
Kulüp yöneticileri tribünlere taraftar çekmek istiyorlarsa önce bıkkınlık veren sivri demeçlerden vazgeçmeliler

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor