Sinan Vardar

Sinan Vardar

19 Şubat 2015 | Perşembe

Tam zamanı şimdi

Eminim ki, geçtiğimiz hafta oynanan ve son dakikaları gerilim filmi niteliğinde geçen Beşiktaş-
Bursaspor maçı uzun yıllar unutulmayacak.
İki takımda da çok iyi mücadele ederken, üç puan son anda Beşiktaş'ın oldu. Maç biteli 4 gün oldu ama tartışması 4 gündür sürüyor.
Şenol Güneş ve öğrencilerini saha içinde verdikleri müthiş mücadeleden dolayı tebrik ederim. Ancak maç öncesi ve sonrası Bursaspor yönetim kurulunun davranış ve açıklamalarını doğrusu kendilerine yakıştıramadım.
Biliyorsunuz, bu maçı Beşiktaş stadı olmadığı için Ankara'da oynamak istedi. Yeşil-beyazlılar anlaşılmaz bir tavırla bunu kabul etmedi.
Mücadelenin ardından da hakem yönetimiyle ilgili yaptıkları açıklamalar ise bu büyük camiaya yakışmadı. Hem de mücadele sonrası yapılan yorumlarda Bursaspor'un değil, Beşiktaş'ın hakem hatalarından muzdarip olduğu açıkken.. Allahtan Beşiktaşlı yöneticiler duyarlı da suskunluklarını korudular.

Beyler yeter artık!

Beşiktaş bu sezon birçok zorluğa karşı müthiş bir mücadele veriyor. Ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray, siyah-beyazlı kulübe statlarının kapılarını kapatırken; son olarak da Bursaspor'un uzlaşmaz tavrı da bunlara eklendi. Beşiktaşlı futbolcuları bu zor şartlar ve engellemeler daha da hırslandırıyor. Bakın tüm olumsuzluklara karşı Beşiktaş ligin zirvesinde. Kulüp yöneticileri artık bu komplekslerinden kurtulmalı. Bu gereksiz kavgalar artık bitmeli!

Haydi Beşiktaş

Beşiktaş bugün İngiltere'de Liverpool'la çok zorlu bir maça çıkacak. Heyecan dorukta.. Bu karşılaşma sadece Beşiktaş için değil, Türk futbolu açısından da çok önemli. Beşiktaş'ın Liverpool önündeki şansını en az yüzde 51 olarak görüyorum. Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine ayrılan biletleri adeta kapıştılar.
Anfield Road'da sayısı 3 bin olacak taraftara da büyük iş düşecek. Tabii son sözü futbolcular söyleyecek.
Umarım Beşiktaş bugün tarih yazar ve yine bizleri gururlandırır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor