Sinan Vardar

Sinan Vardar

15 Aralık 2014 | Pazartesi

3 puan ve süper Atınç

Maçın ilk devresinde sahada berbat bir futbol vardı. İlk 5 dakika haricinde bu sezon seyretmeye doyamadığımız Beşiktaş ortada yoktu. Teknik Direktör Slaven Bilic, Beşiktaş'ın klasik şablonu bozup 4-1-4-1 düzenine geçmişti.
Hırvat teknik adamın; Necip Uysal'ı kesmesi Kartal'ın orta sahasını da olumsuz etkiledi.
Beşiktaş ilk 45 dakikada pozisyon bulamadığı gibi Gaziantepspor net bir pozisyondan yararlanamadı. Gökhan Töre'nin, Şenol Can'a kasti dirseği direkt kırmızı karttı. Hakem, Töre'yi atsa Beşiktaş 60 dakikayı eksik oynayacaktı. Milli Takım'daki 'silah olayı' nedeniyle gözlerin üzerinde olduğu Gökhan Töre'nin bu şekilde sorumsuzca davranmaması gerekirdi.
Beşiktaş her haliyle yorgun bir günündeydi. Arjantinli Sosa'nın da fizikkondisyon yetersizliği Kartal'ın hücum gücünü azalttı.

Gökhan egoist olmasa...
İlk 60 dakikada bu kötü futbola sabrından dolayı Bilic'i tebrik etmek gerektiğini düşünürken, oyundan çıkması gereken listesinin birinci sırasındaki Oğuzhan'ın golü kaydetmesi futbolun cilvesiydi.
Bilic attığı golden 1 dakika sonra Oğuzhan'ın yerine Kerim Frei oyuna alarak ilk hamlesini yaptı. Bu andan itibaren Beşiktaş vitesi yükseltti. İstediği tempoya ulaşınca da arka arkaya pozisyonlara girdi. Gökhan bu anlarda egoist olmasa fark daha da artabilirdi. Beşiktaş da son dakikalarda çektiği klasik sıkıntıyı bu kez rahat şekilde aşabilirdi.

Antepli Oğulcan iyiydi
Beşiktaş 3 puanı aldı ama bu futbolla her zaman kazanamazsınız. Tabii kötü oynarken de kazanmak şampiyonluk yolunda büyük avantaj.
4 yıldır sürekli Atınç'ı yazıyorum,her yerde anlatıyorum. İşte size Atınç Nukan... Bu genç yeteneği herkes gördü.
Atınç gibi daha ne değerleri harcayan, Beşiktaş'ı borç batağına sokanlarlar rahat uyuyor mu? Antepli Oğulcan'ı çok beğendim.
Türk futbolu yeni bir yıldız kazanabilir.
Yolu açık olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor