07 Ağustos 2014 | Perşembe

Söküp atın!

Aşırı sıcaklıkta Soma için oynayan iki takımı tebrik etmeli. Konuya bodoslama gireceğim; -kim ne derse desin- yatırım amaçlı alınan(!), 10 küsur milyon euro maliyetli Bruma'yı beğenmiyorum.
Telles'i de...
Prandelli için, bu iki ismin, üç kulvarda koşulacak maratonda, rotasyona girmeleri dışında çok fazla bir şey ifade edeceğini sanmıyorum. Aksi durum benim için hayli sürpriz olur. 'Flaş transfer' Olcan'ı istekli buldum. Kısa zamanda önemli katkı sağlayacağını umuyorum.
Yeni saç şekliyseTrabzon'daki dağınık ve özensiz olanına göre kıyaslanmayacak kadar iyiydi.
Selçuk İnan takımdaki en hazır isim gibi geldi bana. Galatasaray taraftarı, kaptanlarının sezonun hemen öncesindeki bu halinden hoşnut olmalı. Arda'yı yeniden Türkiye'de izlemek de güzeldi doğrusu. Keza hayli uzun bir süre daha Arda'yı, kankası Oğulcan Engin BJK'ye, Acun Ilıcalı ağabeyi FB'ye, bir diğer yakın arkadaşı Saffet Ulusoy ise GS'ye getirmedikleri sürece ancak Terim çağırdıkça izleyebileceğiz.

Sneijder nerede?
İlginç; GS, Bruma'yı malettiği fiyata satmıştı onu... Bu arada; Sneijder nerede? Dünya Kupası'nda final oynayan Messi takımıyla çalışmalara başlamışken kendisi ne zaman teşrif edecek?
Ne zaman idmanlara başlayacak?
Ne zaman tam kapasiteyle oynar hale gelecek? Katılımının 14'ünde olacağı söyleniyor. Akla hemen takım arkadaşı Kuyt geliyor, -merak edenler için söyleyeyim o- bu cumartesi İstanbul'da olacakmış. Yani Sneijder'den tam 5 gün önce... Hayırlısı.
Maç öncesi fotomuhabirlerin makinalarını yere bırakıp yaptıkları protesto çok hüzünlüydü.
Erkan Koyuncu kardeşimin yok yere ölümünü, ben de en az onlar kadar kabullenemiyorum.
Ve o lanet kapı hâlâ orada duruyor.
Lütfen söküp atın artık şunu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor