23 Aralık 2013 | Pazartesi

Farkı kaçırdılar

Buz gibi bir hava. Buzdan bir saha. Böyle bir ortamda futbol oynamak kolay değil.
Fenerbahçe'nin bu havada yine Webo ile başlamaması ilginç. Demek ki teknik direktör Ersun Yanal'ın kafasında başka şeyler var.
Oyunun başında Cristian'ın art arda yaptığı pas hataları Karabük için kolay bir gol getirdi.
Fenerbahçe'nin sahaya, buzlu zemine uyumu 20. dakikayı buldu. Ev sahibi takım, Fenerbahçe'nin orta sahayı kolay geçmesine izin verdi.
Baskıyı orta saha geçildikten sonra yapmaya başladı.
20 dakikalık baskı sırasında kontratak silahlarını yeterince işletemeyen Karabük, gol yemeye davetiye çıkardı.
Emenike'nin golünün bir şekilde geleceği belli olmaya başladı. İkinci yarıda Fenerbahçe orta sahası tamamen oyundan düştü. Ersun Yanal tamamen yanlış bir teşhisle hep yaptığı ve işe yarayan 4 forvetli düzene döndü.
Ancak bu kaleci Volkan'ın kahramanlaşmasına yaradı.
Karabük dalga dalga gelirken orta sahasız Fenerbahçe hezimetten rakibin cömertliği ve Volkan'ın performansı sayesinde kurtuldu.

Kafkas'ın teşhisleri
Caner, maç içinde olumlu birkaç hamlesine karşın Gökhan'la birlikte hiçbir şekilde klasik hücumlarını gerçekleştiremedi.
Bir de üstüne acayip bir penaltıya sebebiyet verdi. F.Bahçe için beraberliğin bile iyi sonuç sayılabileceği son dakikalar yaşandı. Bu maçın net bir şekilde Yanal'a ve F.Bahçe'ye ders olması gerekiyor.
Cristian'ın yine yedek kalma süreci başlayacak herhalde.
Tolunay Kafkas ve öğrencileri, doğru analiz ve doğru oyunla lig liderini sürklase etti. Buraya kadar tesadüfle gelmediklerini herkese gösterdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor