17 Aralık 2013 | Salı

Yine mi Jose!

G.Saray yine bir Jose Mourinho takımına karşı.
Chelsea belki Portekizli hoca ile çalışıyor, elinde çok güçlü bir kadro bulunduruyor ama sorunlarının olmadığınım kimse söyleyemez.
Mourinho, son açıklamasında takımda katil bir golcünün olmadığını söyledi. Bir nevi Drogba'ya duyduğu özlemi dile getirdi.
Torres ve Eto'o alınır mı bilemem ama ocak transferinde böyle bir transfer umudu olmadığını da söyledi. Belki de klasik bir Mourinho taktiğidir. Her maç gol yiyen ve kolay maçları bile net kazanamayan Chelsea her şeye rağmen liderin sadece 2 puan arkasında.

Kadroda değişim şart

Mourinho'nun ilk dönem Chelsea'sinin omurgasından sadece kaleci Cech net şekilde ilk 11'de. Terry yaşlandı, Lampard da idareli kullanılıyor.
Omurganın ucundaki Drogba ise G.Saray'da. Mourniho'nun yeni Chelsea'yi ortaya çıkarması zaman alabilir. Ne var ki ellerinde hâlâ Mata, Hazard, Oscar, Schürrle ve Luiz gibi önemli yetenekler var. Mourinho'nun Inter'deki selefi Mancini ile pek iyi geçindiği de söylenemez.
G.Saray'ın öncelikle kendi sıkıntılarını aşması gerek. Sol bek, orta saha, kanat derken kadroda Mancini'nin istediği bir değişime gidilmesi gerekiyor. Vitesin bir kademe daha artacağı ikinci turda en ufak defoya tahammül yok. 2 ay sonranın tahmini zor olsa da G.Saray için turun anahtarı Mancini'ye taktik rahatlık sağlayacak bir kadro olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor