04 Aralık 2013 | Çarşamba

Işık yanmadı

G.Saray son birkaç haftadır gerçek anlamda çalkantılar yaşıyor. Yönetimin Fatih Terim ile yollarını ayırması ve en önemlisi bunu ligde sadece 5 maç oynadıktan sonra yapması kamuoyunun da futbolcuların da kafasını karıştırdı.
Terim'in halefi Mancini kendi felsefesinin tamamen tersi bir düşünceye sahip olan Terim'in kadrosuyla kendi sistemini oturtmaya çalışıyor.
Buna bir de kafası karışık oyuncular, her maç sonrasında Irak'ın Saddam dönemindeki propaganda bakanı gibi garip demeçler veren bir basın sözcüsü, takımı"uyarmaya" gelen taraftarlara, bir başkan ve CEO eklenince her maçta gol yiyen ve geçen yılki oyun coşkusundan uzak bir G.Saray ortaya çıktı.
Dün gece G.Saray kendisinden 27 sıra aşağıda olan G.Antep BB'yi ağırladı.
Takımda fazla şans bulamayan birçok oyuncu kendilerini gösterme fırsatını yakaladı. Ancak Amrabat'ın sartrfor oynadığı, G.Saray'ın 4 kanat oyuncusu ile oynadığı ama sağ bekte stoper Dany'nin olduğu acayip bir oyuncu grubu ile sahadaydılar.

Bruma öğrenmeli
Buna rağmen rakibin gücü G.Saray'ın çok altındaydı.
Ama sarı-kırmızılılar gol yeme alışkanlığını bu maçta da sürdürürken, özellikle ikinci yarının 15-20 dakikalık bölümünde orta sahada top yapamadı. Açıkçası Bruma'nın gol olsa jeneriklere geçecek çalımlarla dolu slalomu, atılan ve kaçan gollerden daha fazla akıllarda kaldı.
Bruma'nın öncelikle ne zaman ne yapacağına karar verme konusunda tarihin en iyi forvetlerinden Mancini'den, Galatasaray tarihinin en iyi orta saha oyuncularındanTugay Kerimoğlu'ndan ve yine dünya tarihinin en iyi kalecilerinden Taffarel'den öğrenmesi gerekenler var.
İki sezondur G.Saray kupadan erken eleniyor ve belki de bu yüzden yedek kaleciler, Muslera'nın arkasında paslanıyor.
Neticede G.Saray turu geçti ama umut vermedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor