13 Ocak 2011 | Perşembe

Alex bu, cin gibi

Alex bombayı patlattı: "Çeker giderim." Öyle dolambaçlı sözler falan değil açıklamaları.
İçinde tehdit de var, uyarı da… Hatta şantaj bile… "Başka kulüplerden gelen teklifleri değerlendireceğiz" sözleri başka nasıl yorumlanabilir ki… Oysa daha 10 gün önce övgüler diziliyordu Alex'e… Futbolu için değil, yılbaşını Türkiye'de geçirecek kadar Fenerbahçe ve İstanbul'a bağlı olması nedeniyle… FutboluFenerbahçe'de bırakacağına dair sezon başında Brezilya basınına söylediği sözler ise henüz raflarda tozlanmadı.
Şimdi ne oldu da Alex tornistan yaptı?
Durum tamamen duygusal… Kasım ayında yapılan görüşmeden Alex'in istediği sonucun çıkmaması fitili ateşledi. Alex bu, cin gibi… Önce sahada sıktı kendisini… Ne demek istediğimi anlamak için, Fenerbahçe'nin kasım ayından itibaren oynandığı maçlardaki Alex performanslarına mercek altına almak yeterli… Sıktı kendini, zorladı, hiç olmazsa ilk yarılarda…

Pimi çekilmiş bomba gibi
"Alex bu, cin gibi" dedik ya pazarlık masasında elini güçlendirdi ve şimdi öldürücü darbeyi vurmak üzere hamleyi yaptı.
Başka bir söyleyişle yönetimin hatta Aykut Kocaman'ın kucağına bıraktı pimi çekilmiş bombayı.
34 yaşında ama iki yıllık sözleşme istiyor ve 3.2 milyon euro yıllık bedelle. Düşünün bakalım Alex böyle bir sözleşmeyi kiminle imzalayabilir.
Birincisi Fenerbahçe, ikincisi rakibin elinden bir yıldız kapmanın keyfini yaşamak isteyecek Galatasaray'la… Türkiye'de bu iki kulübü transferde rakip yaptığın anda sorunların yüzde 75'i çözülüyor zaten… Alex bu, cin gibi… Fenerbahçe tarihinin 3000. golünü atan, ligde 100 golü geçen Alex…Ver bakalım ödülleri bol bol. Şimdi de aç bakalım kulübün kasasını… Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam, özellikle basındaki destekçilerini göreve çağırırım. "Alex'i uzaktan sevmek olmaz, pamuk eller cebe…"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor