16 Temmuz 2015 | Perşembe

Sabret Fenerli!

Transferler yapılıp, hazırlık karşılaşmaları başladığında Dnipro maçının benim için ayrı bir anlamı vardı.
Geçen yıl Avrupa Ligi'nde final oynamış ve oturmuş bir sistem takımı olan Dnipro karşısında yeni Fenerbahçe'nin değerlendirmesini daha iyi yapacaktım. Vitor Pereira geldiğinden beri hücum ağırlıklı bir takım olacaklarını söylüyor.
Hücum bölgesinde oynayan futbolcularla hep daha fazla ilgilendi. Ancak bu oyunun bir de defansif yanı var. İki yönü iyi olmayan bir takımın başarılı olma şansı pek yok. Pereira'nın yarından tezi yok takım savunmasının üzerine eğilmesi gerekiyor.
Dnipro yıldızı olmayan ancak ne yaptığını bilen oyunculardan kurulu bir takım…

Zamana ihtiyacı var

Uzun zamandır birlikte oynuyorlar. Yeni oyunculardan kurulu Fenerbahçe'nin hala zamana ihtiyacı var. Sosyal medyaya bakıyorum; Diego'yu yere göğe sığdıramıyorlar!
Allah aşkına ben mi başka maç seyrediyorum? Alıp yanına veriyor, bir iki varyete yapıp göz boyuyor. Oysa biz ondan golü getirecek final pasları vermesini bekliyoruz. Yana oynayarak saklanmasını değil! Kusura bakmasın ama bu haliyle oynaması imkansız… İki stoperin yaptığı zincirleme hatayla ilk golü yedi sarı-lacivertliler… Bir takımda birbirini en zor tanıyan ve birbirine en zor alışan en önemli bölge stoper mevkiidir. Kjaer-Alves tandeminin oturması zaman alacak. Biraz sabır… Nani'ye bir uyarım var; kreatif ve topla oynamaya seven bir oyuncu olduğu için fazla faule maruz kalıyor. Ama fark ettim ki çok çabuk sinirleniyor. Birisi Nani'ye bizim hakemlerin Fenerbahçe kompleksini anlatsın.
Yoksa çok kart görür. Son sözüm taraftara.
Her gün, "Transfer, transfer" diye bağırdınız, yönetim de yaptı. Bunun bir bedeli var. Parasını verip gelip maç seyredeceksin arkadaş.
Kusura bakma!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor