24 Şubat 2015 | Salı

Emenike sen kimsin?

İlk yarının topla oynama istatistikleri yüzde 71 Fenerbahçe lehineydi.
Bu da maçın ilk yarısının tek kale oynandığının açık bir göstergesi.
Akhisar 45 dakikada yarı sahayı bir kez geçmiş ve kaleyi bulan bir şut atmış. Bu kadar ezici bir futbolun karşılığında skorun 1-1 bitmesi tamamen İsmail Kartal'ın forvet tercihiyle ilgili. Kartal böyle giderse, bir oyuncuyu kazanacağım derken şampiyonluğu kaybedecek.
Topu ayağına aldığında heyecanlandırmayan F.Bahçe golcüsü olur mu Allah aşkına? Pas veremiyor, şut atamıyor, inanılmaz gol pozisyonlarını bozuk para gibi harcıyor! Emenike kardeşim artık şunu kabul et, "Sen bir forvet oyuncusu değilsin!" Futbola golcü olarak başlamış olmak öyle devam edeceğin anlamına gelmiyor.
Aslında kanat oyuncusu olduğuna kendini inandırsa takıma daha çok katkı yapacak. 2. yarıda Sow'la yerini değiştirince daha olumlu işler yapmaya başladı.
Ligde istediği boş alanları ancak kanatta oynarsa bulabilir. Hem, "gol atamıyorum" diye strese girmez hem de takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olur.

Hakem skora etki etti
Kartal'ı bazen anlayamıyorum; sert ve dirençli rakiplerle oynanan deplasman maçlarında Diego'yu oynatırken; Kadıköy'de Meireles'e görev veriyor. Hocayı tanımasam, oyuncuyu bitirmek için yapıyor diyeceğim, dilim varmıyor! Tamamen kapanmış Akhisar karşısında, aralara top atabilecek, takımı pozisyonlara sokabilecek Diego oynamalıydı.
Son sözüm maçın hakemine; resmen maçı F.Bahçe'den alıp, Akhisar'a verdi.
Vermediği sarı kartlar ve oynatmadığı avantajlarla sonuca doğrudan etki etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor