20 Şubat 2015 | Cuma

Gizli tehlike!

Fenerbahçe şu anda ligin en iyi ve en akıllı futbolunu oynayan takımı durumunda. Zaten maçları seyredince bu net bir şekilde görülüyor.
Ancak şu sıralar takımda kiminle konuşsam inanılmaz bir karamsarlık içinde olduklarını görüyorum. Bunun nedeni ne takımın kalitesi ne oynanan futbol ne de alınan sonuçlar. Malum, Süleyman Seba Sezonu oynanıyor.
Fenerbahçeli oyuncuların birçoğunda, "Biz ne yaparsak yapalım, hakemler bir şekilde Beşiktaş'ı ittiriyorlar.
Bu da bize başka şeyler düşündürüyor" düşüncesi hakim! Bu durum takım içinde motivasyon kaybına yol açıyor. Bence bunun motivasyonu daha da arttırması gerekiyor.
Bir takım kötü oynayarak maç kazanabilir, hakem hatasıyla maç kazanabilir, kaybedebilir. Ama nereye kadar?
Fenerbahçeli futbolcuların bugünden itibaren yapmaları gereken tek şey daha çok çalışmak olmalıdır.

Seba kabul etmezdi!
3 Temmuz döneminde bu karakter gösterilmişti. Hakemler kötü yönetse de, haksız kararlar verilse de ve dahi dediğiniz gibi, "rakibinizi ittirse de" bunun önüne geçmek sizin elinizde. "Nasılsa bizi şampiyon yapmayacaklar" düşüncesi çok tehlikeli!
Fenerbahçeli her oyuncu sadece rakibini değil, gerekirse hakemi de yenmeyi bilmelidir. İsmail Kartal bugünden itibaren takım içindeki bu anlamsız düşünceyi silmek için uğraşmalı. Teknik direktörlük sadece rakamlardan, taktiklerden oluşan bir mevkii değil. Bazen hoca, bazen baba, bazen de psikolog olacaksın.
Bu arada; eğer gerçekten "birilerinin" aklında Süleyman Seba sezonu diye Beşiktaş'ı şampiyon yapma düşüncesi varsa bundan bir an önce vazgeçsin. Zira rahmetli Süleyman Seba bunu asla kabul etmezdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor