15 Şubat 2015 | Pazar

Şans olacak!

Özellikle ilk yarıda maçın Fenerbahçe lehine bitmesi dahi mümkün gözükmezken alınan bu farklı galibiyet sadece şansla açıklanabilir! Geçen hafta Trabzon maçında onlarca pozisyona girip gol atamayan sarı-lacivertliler bu kez G.Antep'e karşı neredeyse bulduğu her pozisyonu gole çevirdi.
Futbol böyle bir oyun işte! İsmail Kartal'ın ligin en çok faul yapan ve en sert takımı karşısında yaptığı Diego tercihi çok yanlıştı. Bu lig için fazla yumuşak bir oyuncu. Emenike'nin golünün ardından bütün orta saha üstünlüğü G.Antep'e geçti.
Bütün yük Egemen-Alves ikilisinin üzerine bindi. Ancak Antep beraberlik golünü bulamadı.
İsmail Kartal, Diego yanlışından vazgeçip Selçuk'u oyuna alınca Fenerbahçe kendine geldi.
F.Bahçe maç berabere giderken kapalı savunmalara karşı etkili olamıyor.
Ancak skor üstünlüğünü ele geçirdiğinde, boş alan bırakan rakiplere karşı farkı buluveriyor. Fenerbahçe gibi önemli hücum oyuncuları olan bir takıma karşı, "kontrolü elden bırakmak" ve maçın ilk yarıdaki gibi cereyan edeceğini düşünmek Okan Buruk'un büyük hatasıydı. Emre uzun süredir oynamamasına rağmen maçın en iyilerindendi. Sow'da attığı ve attırdığı gollerle maçın yıldızı oldu. Selçuk'u atlamak olmaz. O girince maçın seyri değişti. Farklı alınan deplasman galibiyeti çok önemli ancak ilk yarıda ortaya konan futbol düşündürücü… Şampiyonluk için şans da gerekli.
Fenerbahçe dün gece "şanslı galibiyet" hakkını
kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor