08 Şubat 2015 | Pazar

İnanılmaz maç!

Hem fizik hem de kalite olarak Fenerbahçe'nin rakibinden ne kadar üstün olduğunun göstergesi sahadaki futboldu. Trabzonspor, "Emenike sayesinde tarihi farktan kurtulan takımlar" kervanına katıldı dün gece… İsmail Kartal ve kurmayları yaptıkları analizlerde Trabzon ekibinin yumuşak karnının savunma hattı olduğunu belirlemişti.
Ancak eminim orta sahayı dahi zor geçebilen bir rakiple karşılaşacaklarını düşünmemiştir.
Trabzon'un savunmasında oynayan oyuncular baskıyı yiyince inanılmaz top kayıpları yaptı.
Bu kadar transfer yapıp, maçı pozisyona bile giremeden bitirmeleri inanılmazdı.
Başından sonuna tek kale oynanan karşılaşmada sarı-lacivertliler sayısız gol pozisyonu buldu. Biraz şanssızlık biraz da Emenike'nin beceriksizliği Fenerbahçe'nin skor üstünlüğünü bulmasını engelledi. İsmail Kartal'ın bu kadar kapanan bir takıma karşı elinde "karambol" golcüsü Webo var. O da oyuna son dakikalarda girdi. Webo'yu biraz daha erken oyuna alabilse eminim skor farklı olurdu.

Umut verici futbol

Bu kadar pozisyona, böylesine baskılı bir oyuna rağmen maçın berabere bitmesi çok şaşırtıcı! Ama oynanan futbol Fenerbahçe adına umut veriyor. 90 dakika boyunca oyunu hiç bırakmadan, ısrarlı ve disiplinli bir şekilde oynayan F.Bahçeli futbolcuları kutlamak gerek. Trabzon'un ise bu futbolla şampiyonluğa oynaması çok zor. Trabzon yönetimi maçın hakemiyle uğraşacağına, "Takım niye 10 kişiyle savunma yapıyor?" sorusunun cevabını bulması gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor