21 Ocak 2015 | Çarşamba

Messi Alper

Yazının tamamını Emenike'nin durumuna ayırmak gerek aslında.
Kafasında Fenerbahçe'yi tamamen bitirmiş. Gol atmak bir yana rakibe gol pası veriyor!
Kaptırdığı toplara dahi koşmuyor.

Emenike'den kurtulun!

Sezon başından beri bu kadar eleştirilmesine rağmen 10 günlük Antalya kampını yatarak geçirdi.
Demek ki aklında bizim bilmediğimiz başka bir şey var. Fenerbahçe Yönetimi'nin, "hala para ediyorken" ve transfer dönemi sona ermeden Emenike'den kurtulması gerekiyor. Onunla olmayacağı anlaşıldı artık.
Altınordu maçı bir kez daha gösterdi ki Fenerbahçe'nin acilen iyi bir forvete ihtiyacı var. Gelelim maça… Özellikle ilk yarıda F.Bahçe savunmasının arasına atılan bütün toplar tehlikeli oldu. Mert'in zamanlaması olmasa Altınordu'nun devreyi 2-3 farkla kapatması kaçınılmazdı.

Rıdvan değil Messi

Bekir-Kadlec uyumsuzdu. Egemen'in aylar süren sakatlığının ardından formayı hemen kapması tesadüf değil. Alper kampın en çalışkan isimlerindendi. Son haftalardaki formunu, üzerine koyarak devam ettiriyor. Onu Rıdvan Dilmen'e benzetiyorlar.
Oysa dün ikinci golde orta sahadan çalımlarla getirdiği gol Messivariydi.
Takımda ondan başka dikine oynayan, adam eksiltebilen ikinci bir oyuncu yok.
F.Bahçe pas işini öyle abartıyor ki; tek pasla aşılabilecek mesafeyi 3-4 pasla geçiyorlar. Bu da takımın hızını kesiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor