16 Ocak 2015 | Cuma

Takım yorgun!

Dün sahadaki kadro büyük ihtimalle; Mehmet Topuz- Kuyt değişikliğiyle Kasımpaşa maçının 11'i olacak.
Malum Emre ve Mehmet Topal kart cezalısı… Fenerbahçeli oyuncularda kamp yorgunluğu net bir şekilde görülüyor. Bunu da normal karşılamak gerek. Zira inanılmaz tempolu idmanlar yapılıyor. Hatta uzun zamandır bizim dahi alışık olmadığımız kadar ağır yüklemeler yapıldığını söyleyelim. Kuşkusuz Mehmet Topal ve Emre özellikle takım savunmasının en kilit isimleri… Onların yokluğunda görev yapacak olan Diego ve Selçuk halen hazır değil. İsmail Kartal'ın bu orta sahayla bir lig maçını kazanması zor görünüyor.
Meireles ağır idman temposuna rağmen çok iyiydi. Rakibe pres yaptı, top dağıttı.

Emenike'nin stresi büyüyor
Sezonun ilk yarısında bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Gökhan Gönül de takımın iyi isimlerinden biriydi. Kanat bekleriyle oynayan Fenerbahçe'nin iyi bir Gökhan'a çok ihtiyacı var. Görünen o ki İsmail Kartal ikinci yarıda rakibin bir kanadında boşluklar oluşturup, kanat bekleriyle pozisyon bulmaya çalışacak.
Alanya karşısında bu planın zaman zaman uygulandığını hatta başarıya ulaştığını söyleyebiliriz.
Son söz Emenike'ye… İstekli ama dikkatsizdi.
Gol atamadıkça üzerindeki stres daha da büyüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor