04 Ocak 2015 | Pazar

Sow varsın kaçırsın!

Son 2 haftadır sahadaki F.Bahçe'yi izleyince gerçekten şaşırıyorum. Tabi her şey İsmail Kartal'ın 2 hafta önce Emenike'den vazgeçmesiyle başladı aslında...
Kartal sonunda ideal kadroyu yakaladı, umarım bırakmaz!
F.Bahçeli oyuncular maça takım olarak akıllı bir taktikle başladı. "Çılgınca hücum" yerine tercih edilen "akıllı futbol" daha ilk dakikadan itibaren Başakşehir'in dengesini bozdu. Özellikle orta sahada inanılmaz pres yapan sarı-lacivertliler, hem rakibin pas trafiğini kesti hem de çok pas hatası yapmalarına sebep oldu.
Başakşehir deyip geçmeyin. Bu takım sezon başından bu yana sadece 6 gol yemiş. Birlikte oynamayı çok iyi bilen ve takım savunmasını ligde en iyi yapan bir ekip. Ama dün akşam ki F.Bahçe karşısında dayanmaları mümkün değildi. Canla başla mücadele eden orta sahaya, Kuyt ve Alper'in müthiş dikine oyunları eşlik edince, sayısız gol pozisyonuna girdiler.

Emenike pozisyona giremezdi

Sow yine çok kaçırmaya devam etti. Ama emin olun Emenike oynasaydı, maçı yine pozisyona girmeden bitirmesi muhtemeldi!
Sow yetişmesi mümkün olmayan toplara dahi koşarak takımı ateşliyor. Golü bugün atamaz, yarın atar. Çok önemli değil.
Alper her hafta üzerine koyarak yıldızlaşıyor.
Tek ihtiyacı olan arka arkaya oynayabilmek ve hocasının ona biraz olsun güvenmesiydi. Sonunda oldu. Bakın Fenerbahçe'ye; ondan başka topu alır almaz rakip dikine giden başka kim var? Fizik olarak güçlenmiş. Eskisi gibi kendini yere bırakmıyor. Bence Alper sahadaysa, arkasında daha defansif Hasan Ali'nin tercih edilmesi gerekir.
Zira Caner çok adam kaçırıyor.
Fenerbahçe harika oynayarak bir maç kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor