24 Aralık 2014 | Çarşamba

Moraller bozuk!

Sevgili okuyucularım; belki de yanlışı biz yapıyoruz! İsmail Kartal ve öğrencileri çok moralsiz… Onlar ne kadar kötü durumda olurlarsa olsunlar, siz hep destek verin, moral verin, biz de hiç kötü bir şey yazmayalım! Çünkü moralleri bozuluyormuş arkadaşların!
Ama sözleşme zamanı geldiğinde nedense hepsi "profesyonel" oluveriyorlar. İsmail Kartal'ı tebrik etmek gerek… Zira hem aslara hem de yedek oyunculara "aynı kötü futbolu" oynatmayı becerebiliyor! En pahalısından, en ucuz futbolcusuna kadar topu ayağına alan herkes yavaş ve yana oynuyor. Altınordu gibi alt ligin takımı karşısında dahi korkaktı sarı-lacivertliler… Özellikle ilk yarıda tek bir pozisyona dahi giremediler.

Emenike dolanıp, duruyor

Emenike tamamen bitik durumda… Sahada ne yaptığını bilmez bir şekilde dolanıp duruyor. Gol atmak, takım için bir şeyler yapmak için herhangi bir çabasını göremedim. Çok eleştirdiğimiz Diego maçın başından sonuna çırpınıp durdu. Geriye gelerek top almaya çalıştı.
Yanlış ve şiddetini ayarlayamadığı paslarını saymazsak iyi oynadı diyebiliriz. Ama onun biraz daha önde, forvet arkasında oynaması gerekiyor. Fenerbahçe'nin 2. bölge pas istasyonu olmayınca, top alabilmek için neredeyse bütün sahayı dolaştı. Bu da onun enerjisini tüketti. Hasan Ali sahanın en iyi ismiydi. Alman kökenli oyuncuların en önemli özelliği gerçek bir profesyonel olmaları değil mi! Hasan Ali çok çalıştı.
Kaç kez bindirdi inanın sayamadım.
Bence haftalardır dökülen Caner'in yerine formayı o hak ediyor. Ama "adaletli" İsmail hoca onu görmüyor! Altınordu'nun golünü atan Taha'yı çok beğendim.
Stoperler Serdar ve Kadlec'in arasına girerek pozisyonlar buldu. F.Bahçe savunması onu durdurmakta çok zorlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor