13 Aralık 2014 | Cumartesi

Göstermelik dostluk

5 eksikli, yarım takım Sivas karşısında ortaya konan yarım yamalak futbol sakın ola kimseyi aldatmasın.
Fenerbahçeli futbolcular karşılarında "dişlerine göre" bir takım buldular mı affetmiyor!
Tabi bunda Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos'un da payı vardı. Zira Kadıköy'de Fenerbahçe ile oynarken haddini bilmek gerek. Takımında zaten bir sürü eksik var. Buna rağmen kapanmadan oynamak Sivas ekibinin en büyük hatası oldu. Zaten Roberto Carlos bu taktik anlayışıyla devam ederse ya kovulur ya da Sivas küme düşer.
Gelelim F.Bahçe'ye… Takımın oynama arzusu gerçekten üst düzeydeydi. Bu sezon birkaç maç dışında bu kadar dikine oynayan bir F.Bahçe izlememiştik. Yan pas hastalığından kurtulup, dikine oynayınca ardı ardına gol pozisyonları buldu.

Gol sevinçlerine takıldım

Rakibin etkisiz olması ile rakibi etkisiz bırakmak arasındaki farkı anlamak gerek.
F.Bahçe rakibi etkisiz bırakma adına hiçbir şey yapmadı. Sivas zaten takım olarak inanılmaz kötüydü.Benim takıldığım konulardan birisi Fenerbahçeli oyuncuların gol sevinçleri oldu. Hepsi sarmaş dolaş birbirlerine sarılıp golleri kutladı.
Dün sabah Samandıra Tesislerinde kimsenin birbiriyle konuşmadığını ve herkesin odasına çekilip maç saatini beklediğini duydum. Şunu unutmayın; "Göstermelik dostluklar" uzun sürmez. Futbolcular ve özellikle İsmail Kartal son dönemlerde inanılmaz bir öz güven problemi yaşıyor.
Bu galibiyet umarım yeniden takım içi beraberliği yeniden sağlar.
Çünkü gerçek dostluklar inşa edilmeden, kolej havası oluşturulmadan şampiyonluk hayal olur. Benden söylemesi…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor