06 Kasım 2014 | Perşembe

İhanet!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada yine basına çatmış! "Basının yazdıklarına bakmayın.
Durmadan yazıyorlar, 'filanı aldı, filanı alacak' diye. Gazeteci yalan dolanı yazıyor, parayı kazanıyor, gidiyor o parayı da yiyor. Seni, beni düşünmüyor. Önemli olan bir tane oyuncu al, onlar yazsın ki onun dedikodusunu yapsınlar, para kazansınlar, iftira atsınlar, o parayı yesin. Kimse transfer yapamaz, transfer yapmak kulübe ihanettir" demiş; hazret!..
Doğru da söylüyor aslında... Kulüplerin ekonomik olarak "sanılandan daha kötü" olduğu bir dönemde transfer yapmak gerçekten ihanettir.
Ama lisansı dahi çıkarılmayan bir oyuncunun parasını ödemek, hatta başka bir kulüpte oynayan futbolcunun tıkır tıkır maaşını vermek daha büyük ihanet değil midir?

Sıkışınca medyaya sarılıyor
Peki; Diego gibi forma şansı dahi bulamayan bir futbolcuyu, hem de imza parası vererek transfer etmek nedir?
Yıldırım medyayı sürekli suçluyor, taraftarın önüne atıyor. Ama söz konusu, "F.Bahçe Kart, 1 milyon üye, Fenerium" gibi organizasyonlar olunca hemen basına sarılıveriyor! Kamuoyu oluşturmak için konuşacağında ilk aradığı yine medya oluyor.
Tesislerde yönetici Tolga Deniz Aytöre ile ayaküstü konuştuk. Onun söylemleri de hep medyayı hedef alıyordu.
F.Bahçe yönetimi, bu sezonki rakibini belirlemiş herhalde! Ama yanlış bir yolda olduklarını söyleyelim. Şöyle geriye dönüp bakınca; kovulan teknik direktörlere verilen milyonlar, hak etmediği halde bir sürü oyuncuya dökülen çuval çuval paraları hatırlarsınız.
Şimdi sizlere soruyorum: F.Bahçe'ye en çok ihanet eden kim?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor