19 Ekim 2014 | Pazar

Hain Alves!

İsmail Kartal'ın Emenike tercihinin nedeni, kendi evinde önde oynayacak bir Galatasaray beklentisiydi.
Semih ve Chedjou'nun arkasına atılacak toplarla takımını pozisyona sokmayı planlamıştı.
Aslında bu düşüncesinin doğru olduğunu söyleyebilirim. Emenike hem pozisyonlara girdi hem de G.Saray stoperlerinin oyunun içerisine girmesiniengelledi.
Kartal'ın tahmin edemediği ise Emenike'nin futbol aklıydı! Emenike sadece fizik gücüyle oynayan bir oyuncu.
Çalım atıp adam eksiltemiyor, direkt vuruşlarda, hava toplarında yetersiz… Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü yapamaması tam da bu yüzden. Futbol sadece ayakların oynadığı bir oyun değil. Nerede duracağını, nasıl vuracağını, saha içerisinde vereceğin her kararı aldıracak zekaya sahip olmak gerek. Ama bu futbol aklı Emenike'de yok.

Yönetim hemen yollamalı
Çoğunluğu 2. bölgede geçen ilk yarıda üstünlük hep Fenerbahçe'deydi.
M.Topal, Emre ve Meireles'li orta saha, neredeyse her pozisyonda rakibe üstünlüğünü hissettirdi. Sağ ayaklı sol açık oynayan Alper'in yerini yadırgadığını söyleyebilirim.
Alışabilmesi için zamana ve sürekli oynamaya ihtiyacı var. Ama Sow varken bunun olabileceğini sanmıyorum.
Maçın ilk yarısında oyunu kendi sahasında kabul eden G.Saray, Alves'in kart görmesiyle birlikte hem oyun hem de skor üstünlüğünü ele geçirdi. Alves artık kredisini iyice tüketti. Bu kaçıncı sorumsuzluğu?
Teknik heyet taktik planlar geliştiriyor, takım arkadaşların canla-başla çalışıyor ama sen bir hareketle herkesi satıyorsun! Bunun adı hainliktir!
Fenerbahçe yönetiminin ilk yapacağı şey devre arasında Alves'le yolları ayırmak olmalıdır. Zira bu mağlubiyetin yegane sorumlusu odur. Başkası değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor