26 Ağustos 2014 | Salı

Yüzde 62!

Bir kere en baştan şunu söyleyelim; G.Saray lige bu kadroyla başlarsa şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'nin rakibi olamaz. Sarılacivertliler maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tuttu.
G.Saray ise daha çok karşılayan taraftı. Prandelli orta sahada kapılan toplarla kontra atak yaparak pozisyona girmeyi planlamıştı. Ancak bırakın top kapmayı, topu bile göremedi G.Saray orta sahası!
Fenerbahçe, G.Saray'a oranla daha oturmuş bir takım… Takımdaki herkes ne yaptığını bilerek oynuyor. İsmail Kartal zaten kondisyon olarak üst düzeyde olan takıma taktik disiplini de oturtmayı başarmış.

İlk yarıda 3-0 olurdu
Ayağa ve hızlı pas planı takımı bolca pozisyona soksa da bir türlü beklenen gol 90 dakika boyunca gelmedi. Yapılan onlarca kanat ortasına hep G.Saray stoperleri vurdu.
Emenike güçlü ve hızlı… Ancak hava toplarında yeterli değil. Emin olun dün gece Webo sahada olsaydı daha ilk yarıda maçın skoru 3-0 olurdu.
Meireles ve Kuyt müthiş mücadele ettiler. Özellikle de Meileles... Orta sahada hem adam kovaladı hem de pas trafiğini yönetti. Fenerbahçe'nin yüzde 62'lik topla oynama oranıyla oynadığı normal sürenin golsüz bitmesi "son vuruşçuların" beceriksizliğiydi aslında… Tabii Muslera'nın da üst düzey performansının hakkını yemeyelim.
Fenerbahçe'de hırs, istek ve bolca pozisyon vardı.
Ancak İsmail hoca topu üç direğin arasına sokması muhtemel Webo'ya nedense görev vermedi.
Kupa penaltılarla da gelse Fenerbahçe hak eden taraftı.
İsmail Kartal ilk resmi maçını hem de G.Saray'a karşı kazanarak önemli bir kredi elde etti. Yolu açık olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor