09 Ağustos 2014 | Cumartesi

Yakıştı mı başkan?

Dün Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısındaydım.
Yıldırım'ın sözleri açıkçası beni çok şaşırttı. Yılardır başkanın takıma karışmasına, teknik heyeti fırçalamasına, "Hem inşaattan hem de futboldan" anlamasına alışkınız. Ama "Kulüp profesyonellerinin özel hayatına karışmam. Sizin, müdürlerinizin bayan arkadaşı yok mu?" diyerek teknik direktör Ersun Yanal'ı savunmaya çalışması beni hayal kırıklığına uğrattı. Ne yani bir deplasman karşılaşmasında ya da hazırlık kampında evli bir futbolcunun sevgilisiyle birlikte olması normal mi?
Ya da teknik direktörün... Bunları toplum normal karşılamaz.
Bizim kimsenin özel hayatına karıştığımız yok elbette... Zaten işimiz de değil. Ancak Fenerbahçe'nin teknik direktörü, futbolcusu, yöneticisi özel hayatına dikkat etmek zorundadır. Zira sokaktaki çocuklar, "Ben Emre, ben Caner, ben Sow" diyerek oynuyorlar oyunlarını…

Kulübe zarar verildi

Topluma mal olmuş kişiler kafalarına göre davranamazlar. Onların topluma karşı sorumluluğu var. Kimse sadece Ersun Yanal demiyor, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal diyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Tabii ki kulübe zarar vermedikçe" sözü en çok kulübe zarar vermiştir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor