27 Temmuz 2014 | Pazar

10 numara Diego

Fenerbahçe'nin hazırlık dönemi sona erdi. Oyuncular Ersun Yanal'ın adeta yerlerde süründüren idmanlarıyla gerçekten çok yoruldu.
Yapılan bu yüklemeler uzun lig maratonunda oyuncuların hep ayakta durmasını sağlayacak elbette. Ancak ilk hazırlık maçında çoğu futbolcunun ayakta duracak hali yoktu.
Tabii herkes Diego'yu merak ediyor.
Onunla başlayalım. F.Bahçe'ye büyük yarar sağlayacağını söyleyelim. Takım oyuncusu olduğunu daha ilk maçında hepimize gösterdi. Sadece toplu değil topsuz oyunda da var. Zaman zaman orta sahada adam kovaladı. Alex'ten en önemli farkı hem ofansif hem de defansif oynayabilmesi… Ters kanatlara attığı toplarla rakibin dengesini bozdu.

Savunmada sıkıntı
Bu sezon kampa getirilen genç oyuncuları çok beğendim. Semih, Muhammet ve Savaş önümüzdeki yıllarda Fenerbahçe'ye çok faydalı olacak.
Sow çok iyi bir kamp dönemi geçirdi.
Ama dünkü maçta oruçlu olduğu için gerçek performansını göremedik. Ersun Yanal'ın takımı yine çok gol atan, sürekli hücum eden, agresif bir sistemle sahada olacak. Savunmada sıkıntılar olduğu bir gerçek. Başka transfer yapılmayacağına göre eldeki oyuncularla bu problemi çözmek hocanın görevi…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor