Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

05 Aralık 2013 | Perşembe

Sürprizler kupası

Bir arada "asla oynayamayacak'' oyuncuları görme yeri haline geldi Türkiye Kupası. Aslında Galatasaray ve Trabzon'un başına gelenler ile biraz daha uyanık çıktı maça F.Bahçe.
Kadlec sol bek,önünde Hasan Ali vardı ama birbirlerinden bihaberdiler. Sağ arkadaki Topuz en gayretli ama önündeki Holmen ile bir pozisyonda paslaşma dışında uyumsuz olunca sağ taraf da pek işlemedi.
Gökhan ve Caner ile kanat işletme meraklısı F.Bahçe'de kanat çökünce iş göbeğe kaldı. Ama Fethiye çok başarılı alan savunmasına bir de çok koşmayı ekleyince, Selçuk'un başarılı savunma müdahaleleri dışında, Cristian ve Salih'i de hücumda göremedi taraftar.
Üstelik F.Bahçe bugüne kadar yapmadığı sayıda faul de yapıyordu.
Yine de ilk 30 dakikada "kırık-çıkık" 2.5 pozisyon bulan F.Bahçe'de Yanal, Kadlec'i stopere, Hasan Ali'yi sol, Bekir'i sağ beke, Topuz'u sağ, Holmen'i sol öne alarak oyun oynanırken tam 5 oyuncunun yerini değiştirmiş oldu.

Net golü verilmedi
Bu değişiklik sonrası da pozisyon olmadı ama gayretli Topuz'un ortasını kendi kalesine atan Sabri, ilk yarı özeti olarak "Yazık oldu Fethiye'ye'' dedirtiyordu bana.
F.Bahçe bir duran top dışında pozisyon da vermiyordu ama üretken yapı yoktu.
İlk kez bir arada oynamak bunun baş nedeniydi. İkinci yarı çok koşan Salih'in saha içinde kusması korkutandı ama oyuna devam edebildi.
Cristian-Emenike değişikliği ile 4-4-2'ye döndü Yanal.
Onur'un golünde sağ kanadı F.Bahçe'ye boşalttıran şahane bir atak organizasyonu izledik.
Topuz sakatlanınca Alper girdi ama peşinden 83'te Fethiye soldan süper gelip ikinciyi attı.
2 pozisyonda 2 gol bulan, net 1 golü de verilmeyen ve tebrikleri hak eden Fethiyespor'a karşı bir türlü ritm tutturamamanın acısını Trabzon'un kaderini yaşayarak ödedi Fenerbahçe.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor