Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

11 Kasım 2013 | Pazartesi

Fener şampiyon olur

İki koç da çıkardığı kadroyla, "Orta sahada yaratıcılıktan çok, dayanıklılığı yüksek adamlarım olsun, en azından kaybetmeyeyim" diyordu.
Mancini tüm takımın F.Bahçe'yi kendi yarı alanında karşılamasını istemiş, bunu yapacağını da daha önceden tahmin eden Yanal, takımına"Bol top çevirin, iki beki de uzun toplarla savunma arkasına kaçırın" talimatı vermişti. Bu talimat G.Saray'ın iki ön kenar adamı Burak ve Bruma savunmaya yardım etmeyince tutar göründü ancak Topal, Emre ve Cristian özellikle Gökhan'a "doğru zamanlamalı" top atamayınca pratikte iyi işlemedi.
Webo ön alanda çok bastı, Sowdikine en etkili oynayan adamdı. F.Bahçe'yi tehdit edecek tek adam Drogba gibi gözüktü.
Böylesine kilit maçları çözecek tek formül duran toplardı. Nitekim tek gol de penaltıdan geldi. İkinci yarıda F.Bahçe skoru koruma içgüdüsüyle geri çekildi ancak Burak ve Bruma çok kötüydü.
Egemen ve Topal ilk toplara mükemmel bastılar. Kuyt'ın sakatlığı nedeniyle oyuna giren Emenike güçsüzdü.
Üstelik savunmaya da yardım etmeyince Yanal'ı bile çıldırttı. Ama mükemmel oynayan Webo, Yanal'ın çıkarmaya hazırlandığı Cristian'a şahane bir gol attırınca G.Saray'ın gardı iyice düştü.
Son üç yıldır, ligi kimin şampiyon bitireceğini, kupayı kimin alacağını, Avrupa'da ne yapacaklarını, en az 15 hafta önceden yazarım. Okuyucularım bilir. Hiç yanılmadım.
Bu sefer şimdiden tahminimi yazıyorum.
Nasıl iyi çalıştığını çok iyi bildiğim
Yanal'ın F.Bahçe'si şampiyon olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor